Застреляха шефката на кабинета на кмета на Пазарджик навръх именния й ден

Преди близо час пред дома си в Пазарджик е била убита Татяна Стоянова, началник на кабинета на кмета Тодор Попов, съобщи местният сайт "Pa1". "З

Преди близо час пред дома си в Пазарджик е била убита Татяна Стоянова, началник на кабинета на кмета Тодор Попов, съобщи местният сайт „Pa1“. „За момента нищо не можем да кажем. Тече оглед“, заяви Димитрина Гаджева, областен прокурор на Пазарджик, цитирана от Блиц. Стоянова е била простреляна в главата пред гаража си в централната част на града. Все още не е ясно кой е извършителят и какви са мотивите му.
Стоянова е шеф на кабинета от 2007 г. когато Попов спечели първия си мандат. Тя беше координатор и говорител на всички основни звена в администрацията на община Пазарджик. Стоянова е на 33 години и убийството й е шокиращо за обществеността. Най-вероятно Татяна Стоянова, шефка на кабинета на кмета на града Тодор Попов, е застреляна с два куршума. Сигналът за безпомощната жена е получен около 19.30 часа. Трупът се намира пред гаража, в който 33-годишната жена е паркирала автомобила си. Днес е именният й ден и тя е носела букет с цветя.

COMMENTS

WORDPRESS: 0