Опряха пистолет в главата на Христо – брат на прегазената Валя

Мъж от Бургас извади газов пистолет на младежи и го опря в челото на един от тях. Саморазправата е провокирана от среднощен купон на младежите.

Мъж от Бургас извади газов пистолет на младежи и го опря в челото на един от тях. Саморазправата е провокирана от среднощен купон на младежите. За щастие пострадали няма, съобщи Нова тв. И петимата са пълнолетни, приятели от детската градина. Както обикновено се събрали в дома на Даяна, слушали високо музика. В един момент призори токът в апартамента угаснал. Момчетата слезли до партерния етаж, за да вдигнат бушона. Там обаче ги чакал мъж, който първо посегнал да удря две от момчетата.
„Първия път не можа да ме удари, избегнах го. Втория път пак щях да го избегна, но вече ме удари в устата. Побегнахме нагоре и той през това време беше извадил пистолета“, разказва Милен.
Ударите обаче не успокоили гневният съсед. Той тичал след момчетата и нахлул в апартамента на Даяна с пистолет в ръка. Използвал сила. Започнал да ги заплашва.
„Той ми опря пистолета в лицето и ми каза, че Даяна трябва да излезе иначе някой ще умре“, разказва Христо.
В понеделник мъжът е бил задържан за 24 часа. Той е 40-годишният Николай Казаков. След разпитите на младежите разбрахме, че газовият пистолет на мъжа не е регистриран. Оплаквания от други съседи за купона на младежите не са подадени.
Майката на момчето, получило дуло в челото, е Мария Димитрова, която загуби дъщеря си Валя на пешеходна пътека преди 4 години.

COMMENTS

WORDPRESS: 0