Хороскопът

Хороскоп за 16.02.2015 Овен 21 март – 20 април Ден на тежки битки с равностойни противници. Тествайте сили и възможности, явете се на конку

Хороскоп за 16.02.2015
Овен
21 март – 20 април
Ден на тежки битки с равностойни противници. Тествайте сили и възможности, явете се на конкурси и изпити, поставете условията си пред комисии и шефове и покажете какво в действителност ви интересува. Ден на реката, която може да направи и завой, ако срещне непреодолима преграда. Търсете пътя на най-малкото съпротивление, не хабете излишни сили и средства и оставете за утре това, с което не може да се справите. Родените в третата декада са в по-неблагоприятна позиция.
Телец
21 апрел – 20 май
Днес и утре ще постигнете максимума, ще направите ход, който никой не е очаквал от вас и ще спечелите повече от друг път. Денят обещава ползи, екстри и награди за тези, които си гонят интереса до дупка, не се огъват и отказват, ако им се оказва натиск. Проявете максимална доза амбиция и талант и поставете ултиматуми, ако вече няма накъде. Направете разсад, посадете семената на бъдещата реколта и опитайте да си върнете дълговете. Добре е до утре да купите или капарирате апартамент, къща или имот.
Близнаци
21 май – 21 юни
Каквото предприемете днес, ще ви донесе късмет, пари и слава. Може да направите качествен скок на работното място, да ви повишат или предложат нещо допълнително като работа и заплащане. Това, което ви е мъчило от доста време, ще намери разрешението си. Предстоят два дни на напредък и постижения, на лични рекорди и успехи на различни нива. Увеличете натиска и натоварването, дайте ход на отлагани дела и мероприятия. Няма да е лесно, ще има спънки по пътя ви, но така и победата ще е по-сладка.
Рак
22 юни – 21 юли
За родените в последната декада нищо няма да се дава даром и да става по лесния начин, но за другите съдбата ще направи жест и компромис. Съветът е да натиснете педала на амбицията, да се явите на изпити, да си търсите правата и да не оставяте инициативата в чужди ръце. Тенденцията е спрени дела да се подновят или да се задвижат в изгодна за вас посока. Вложете цялата си енергия в дейности и разговори, от които очаквате придобивки и ползи. Още утре ще се похвалите с победа и ще оставите зад гърба си тежък проблем.
Лъв
22 юли – 22 август
Не пропускайте нито една инициатива и важна делова среща. Този ден отпушва тапата от грижи и проблеми, която от доста време задържа личния ви потенциал. Действайте директно и право в целта. Ако видите, че на едно място нещата не потръгват, опитайте на друго, сменете тактиката, но не се отказвайте. Утрешният ден ще ви постави пред тежък избор, който няма да е толкова невъзможен, ако днес направите крачка в истинската посока и говорите с подходящите хора. Чудесен ден за отваряне на нов търговски обект.
Дева
23 август – 22 септември
Ден на напредък и постижения. Имате шанс да подпишете нов договор за работа, да влезете в нова среда, да се измъкнете от периода на задържане и безкъсметие и да заживеете по-нормално. Явете се на изпити и конкурси, отворете нов офис или заведение, търсете нова пазарна ниша и паралелна дейност, чрез която да станете по-независими. Някой ще намери жилището или имота, които ще купи до дни. Колелото на съдбата се завърта и ви изкачва към върха на славата и победата. Действайте право в целта.
Везни
23 септември – 22 октомври
Родените след 16 октомври ще се сблъскат с повече проблеми и негативизъм, ще изпитват натиск и удари в гръб. В душата ви се натрупва желание за действие, за промяна, която не търпи отлагане. Днес може да намерите изход и от най-трудната ситуация. Поставете условията си на тези, които опитват да ви поставят ултиматуми. Някой ще отиде до края и ще прекрати вредни връзки. Утре вече ще тръгнете нагоре, ще видите смисъла от действията и от промените, които ще направите или ще се случат днес.
Скорпион
23 октомври – 22 ноември
Ден, свързан с интуицията. Близо до вода ще получите важно прозрение. Посетете център за релаксация. Днес реката на личната ви амбиция и инициатива ще премахне всяка преграда, ще ви покаже верния път независимо от пречките, условията или условностите, които срещате. Не се страхувайте да рискувате, да действате активно в посоката, която отдавна обмисляте. Добре е да се отвори нов търговки обект или друга база, на която да развивате дейност, определена от талантите и личното ви хоби.
Стрелец
23 ноември – 21 декември
Край с изчаквателната политика. Насърчете и децата си по пътя на личната им изява и битка за място под слънцето. Не се колебайте да направите крачката, за която от доста време преговаряте или се готвите. Внедрете се в нова пазарна ниша, отворете свое заведение, намерете обект, където да развивате бъдеща дейност. С лекота се преодоляват прегради, дори и тези в самите нас. Поговорете с шефа за повишението си, обещайте да се нагърбите и с още нещо. В момента успяват инициативните.
Козирог
22 декември – 20 януари
Нещо особено ще се случи в днешния ден и независимо от негативите съдбата ще ви предложи  вариант и възможност да печелите повече, да се освободите от една тежест и гнетящо чувство. Родените в последната декада са в по-рискова позиция. Внимавайте какво подписвате, какво казвате и обещавате. Ще ви притискат от две страни. Децата поставят неизпълними изисквания, родителите не могат да помогнат, а работодателите си правят оглушки за повишението ви. Налагат се бързи и решителни действия.
Водолей
21 януари – 19 февруари
Днес може да излезете с чест от всяка ситуация, да направите крачка в посоката, която ще ви осигури по-добро бъдеще, възможности за печалби и творчески успехи. Предстоят два дни, в които и най-неприятната ситуация може да се разведри и прочисти от негативите. Може да ви предложат нова работа. Търсете и нова база, на която се развива и семейният ви бизнес. Чудесни дни за отваряне на собствено заведение и офис. Сега е моментът да реализирате една голяма мечта. Преградите са лесно преодолими.
Риби
20 февруари – 20 март
Ден на нептуновото вдъхновение, на водата, която не знае прегради, която дълго и методично подкопава скалата, докато не си проправи път. Днешните ви действия ще помогнат да излезете на по-добри позиции в бизнеса и в обществото, да намерите по-добра работа и да получите повишение. Бъдете максимално инициативни и не отлагайте разговорите, които не търпят изчакване. Ще намерете изход и от най-тежката ситуация. Пътувайте, посадете семената на бъдещата реколта, изчистете дълговете.

COMMENTS

WORDPRESS: 0