Хороскопът

Хороскоп за 13.11.2014 Овен 21 март – 20 април Денят се свързва с колесницата на победата. Всяко начинание ще е успешно. Организирайте пъ

Хороскоп за 13.11.2014
Овен
21 март – 20 април
Денят се свързва с колесницата на победата. Всяко начинание ще е успешно. Организирайте пътувания и делови срещи, не се ограничавайте, търсете начин да пробиете в нова среда. Ден, в който може да се поемат умерени рискове, да се направят ходове в нова посока и да се търсят съмишленици. Дава се клетва за вярност. Това е време за неукротимо движение напред и нагоре. Покажете дарби и възможности, вземете своето от живота и се разположете удобно на новозавладените територии. Денят е лечебен и изцеляващ.
Телец
21 април – 20 май
Днес амбициите ви са поставени на изпитание. Ще срещнете отпор навсякъде, където се опитвате да пробиете. Конкуренцията ви няма да се даде лесно, а в такъв момент правилната крачка е по пътя на обединението на интереси с качествени съюзници. Ден на доброволната жертва в името на общите интереси. Временно се откажете от личната си програма и реализирайте общата. В момента е важно да се оцелее в кризата и да не се губят трудно завоювани позиции. Правите жертва в името и за благото на децата.
Близнаци
21 май – 21 юни
Ден за покупко-продажби и предприемаческа дейност на границата с риска. Може да се решите на крачка, която ви е била забранена в миналото или сте имали някакво притеснение. На преден план излизат неравностойните любовни връзки, но това не значи, че са невъзможни и неблагоприятни. Всеки прави своите компромиси, за да се стигне до взаимни победи и успехи. Работете в екип, организирайте съвместни инициативи и коалиции. Ценностите са се променили, променете се и вие, за да не останете на опашката.
Рак
22 юни – 21 юли
Ден за подвизи и лични рекорди. Направете крачката, която се очаква от вас. Не е време да давате по рачешки назад, да се отказвате от цели и намерения. Някой ви наблюдава и оценява. Вероятно е още утре да ви предложи нещо изгодно, ако усети промяната във вас, в начина ви на мислене и действие. Излезте на пазара, рекламирайте се, търсете нови връзки, съюзници, партньори и доставчици. Ще си проличат хората, които умеят да постигат целите си и да триумфират с награди, определени тайничко за друг.
Лъв
22 юли – 22 август
Денят дава много възможности и посоки на избор. Вероятно е да сключите изгоден договор с партньори от страната и от чужбина. Търсете активни съмишленици, направете си реклама и се освободете от тези, които ви теглят назад. Чудесен ден за започване на нова работа, за приятелски срещи и визити, на които ще се уточняват взаимноизгодни договори и положения. Вървите и към нова връзка, която на първо време ще се окаже неравностойна. С времето силите ви ще се изравнят, а целите ще станат общи.
Дева
23 август – 22 септември
Увеличете натиска и личната си активност. В този ден може да изкачите висок връх, да постигнете разбирателство с партньори и шефове и да сключите перспективни договори. Ще ви приемат много добре на новото място, ще ви предложат изгодни условия при покупко-продажби. Някой ще постави личен рекорд, ще накара да се говори за него и ще увеличи шансовете си за изкачване в йерархията. Време е за революционни преустройства, за промени, които ще ви осигурят възможност за успех и печалби.
Везни
23 септември – 22 октомври
Край с изчакването и с умерената политика. Време е да заявите претенции и желания, да отидете в крайности и в една връзка, която напоследък не върви. Поставете си високи цели и ги гонете безотказно. Ще ви помогнат приятели и близки. Денят позволява да се вземат колективни решения, да се обединят ресурси и интереси в името на една обща кауза, която времето налага. Не може да се дърпаш и да поставяш условия, след като всички имат интерес работата да се свърши и да се върви напред. Ден за изцеление.
Скорпион
23 октомври – 22 ноември
Днес е точният съвпад на Сатурн и Венера във вашия знак. Очертават се пътувания, неравностойни връзки и срещи с фаталната любов. Бъдете особено внимателни, рискувайте умерено, търсете начин да работите в свой интерес, а не да защитавате чуждия. Всяка лъжа ще се заплаща във времето. Не продавайте семейното и личното си спокойствие за моментни удоволствия. Стремежът е към чистота и справедливост. Признайте си греховете и не бързайте отново да съгрешите. Ден на доброволна жертва в името на семейния мир.
Стрелец
23 ноември – 21 декември
Един от най-силните ви и успешни дни за месеца. Сега е моментът да подпишете нов договор, да започнете нова работа, да обедините сили, средства и интереси в общ проект, който ще донесе ползи и облаги на всички участници. Ден и на доброволната жертва в името на близките и децата. Уреждат се наследства и се постига съгласие по имотни въпроси. От няколко страни ще получите подкрепа, ще бъдете одобрени за участие в престижни дейности и проекти. Ще си проличат тези от вас, които могат да побеждават.
Козирог
22 декември – 20 януари
Тава, което вчера е било мираж или далечна цел, днес може бързо да се постигне и уреди. Действайте активно и без бавене. Ще получите съдействие и подкрепа от стари приятели и хора, с които в миналото сте движили заедно някаква дейност. Сами трудно ще се справите. Проведете събрание, организирайте свой екип. Колективните семейни усилия също успяват. Днес може да намерите нова работа или нов дом, да пренаредите пъзела и да излезете на челни позиции в бизнеса и в обществото. Здравето се подобрява.
Водолей
21 януари – 19 февруари
Водолеят често е определян като ексцентрик и индивидуалист. Днешният ден няма да ви донесе победи с подобна тактика. Направете всичко възможно да се впишете в колектива, в който работите и изразявате талантите си. Смирете гордостта и влезте в положението на околните. Днес всеки на своето ниво е готов на подвиг, а вашият е да се смирите и приемете протегнатата ръка. Не лъжете, не се срещайте със страничните си любовни връзки. Може да бъдете изненадани неприятно и да ви спретнат компромат.
Риби
20 февруари – 20 март
Денят е благоприятен за пътувания, командировки и директни срещи с партньори. Сключете нов договор, направете събрание и разгледайте спорните въпроси. До края на работното време ще се разберете по основните и важни задачи. Добре е да се подпише съвместен партньорски договор, да се уредят наследства и прехвърляне на имот. Всяка промяна ще носи късмет и ще помага да добиете повече самостоятелност във времето напред. И вместо „разделяй и владей“ нека лозунгът ви бъде „обединявай и живей“.

COMMENTS

WORDPRESS: 0