Хороскопът

Хороскоп за 08.03.2015 Овен 21 март – 20 април Празничен ден, независимо дали го празнувате или не. Околната действителност реагира на вътре

Хороскоп за 08.03.2015
Овен
21 март – 20 април
Празничен ден, независимо дали го празнувате или не. Околната действителност реагира на вътрешното ви състояние. Ако сте мрачни и природата ще се намръщи, ако се радвате и чувствате щастливи и слънцето ще се усмихне. Каквото си заработил това ти се връща. Вземете си бележка от всичко случващо се в този ден, не обвинявайте и не възхвалявайте никого. Това си е вашата лична порция късмет или безкъсметие. Не рискувайте излишно, бъдете с тези, които обичате. Родените около 1-10-и април са в по-тежка позиция.
Телец
21 април – 20 май
Проявете обич и внимание към по-силната си половинка, независимо че я класифицираме като слабия пол. Този ден се свързва с огледалато. На някой то може да се окаже разкривено от миналите проблеми, които са дестабилизирали връзката. Положете усилия да избистрите образа в своето партньорско огледало, да направите жестове, които другият непременно ще оцени и ще ви върне във времето. Разширете хоризонта, опитайте да се освободите от тежките и мрачни мисли, които ви пречат да се радвате на мига щастие и любов.
Близнаци
21 май – 21 юни
Ще се радвате на внимание и ще давате такова на хората, които обичате и цените. Не слушайте кой какво ви съветва и говори, следвайте избраната от сърцето ви посока и забравете неприятните моменти от миналото. Опитайте да се видите отстрани, да си направите равносметка, а не само да търсите сметка за делата на околните. В този ден преди да осъдиш някого осъди себе си, бъди обективен и си спомни дадените обещания. Препоръчват се пътувания, делови и лични срещи на четири очи.
Рак
22 юни – 21 юли
Тежък ден за родените във втората декада. Ще се случват събития, показващи миналите грешки. Старайте се да не задълбавате в разправи и скандали, да вървите към помирение и жестове на внимание към околните и особено към тези, които обичате. В хороскопа ви се образува кръст на планетни сили. Мерете си приказките, не обсъждайте присъстващи и отсъстващи хора, не си поставяйте тежки и отговорни задачи. Не е изключен здравословен проблем. Щадете кръста и тези, които ви поддържат в живота.
Лъв
22 юли – 22 август
Това, което си е ваше ще дойде при вас, ще ви зарадва с внимание и обич или с предложение, на което не може да се отказва. Ако не мислите за пари и сделки ще прекарате един приятен празничен ден, ще се радвате на вниманието и любовта на близките и децата. Не играйте двойни игри, откажете се от една илюзия и се опитайте да живеете в реалността, дори и да не ви удовлетворява за момента. Не планирайте нищо важно за понеделник. В следващите три дни късметът може да ви изневери.
Дева
23 август – 22 септември
Програмата ви е натоварена. Може да се наложи да обгрижвате не само своите близки, но и тези на приятелите си. Ще се случват събития показващи кой доколко ви цени или само ви ползва. Време е да се отърсите от връзки, които се поддържат едностранно от ваша страна. Не влизайте в зависимости и в любовни триъгълници, където може да се окажете тъпия ъгъл. Ден, в който маските падат. Научавате нещо, за което отдавна подозирате. Откъснете се от връзките, в които нямате шанс и да се огледайте за нещо по-добро.
Везни
23 септември – 22 октомври
Един от рисковите ви дни за месеца. Родените във втората декада ще трябва да изтърпят натяквания на едно място и претенции на друго. Дано имате и трети вариант, където да се отпуснете, да си починете и да се почувствате по-добре. Денят слага край на една илюзия и на един маскарад, който се опитвате да играете от доста време. Ако сте сънували приятен сън, значи успешно се реализирате в творчеството и в любовта. Ако сте сънували нещо неприятно, това е знак, че е дошло време да се решат основните проблеми.
Скорпион
23 октомври – 22 ноември
Ден на ледената царица, на тази която няма да се задоволи само с нещо дребно за празника. На всички нива ще има претенции, трудно ще се разбирате с тези, с които животът ви е събрал или предстои да ви раздели. Съветът е да бъдете по-обективни, да свиете претенцията и да се радвате на това, което получавате и имате. Така ще зарадвате и близките си, които чакат един поглед и жест на одобрение. Стопете ледовете, усмихвайте се повече. За понеделник не планирайте отговорни делови срещи.
Стрелец
23 ноември – 21 декември
Ден свързан с подражанието, с желанието да приличаш на друг и да правиш като трети, за да привлечеш вниманието на тези, които обичаш. Съветът е да бъдете себе си, да не следвате пасивно чужди мисли и начин на живот, за да може да изживеете своя така както ви се харесва, без да правите излишни компромиси и да изпитвате емоционално неудовлетворение. Кажете си, че който не ви харесва няма вкус, вдигнете глава и търсете близоста на тези, които ви се усмихват и ви желаят такива каквито сте.
Козирог
22 декември – 20 януари
Денят носи трудности в отношенията, открито и прикрито противопоставяне, особено за родените във втората декада. В хороскопа ви се образува кърчмичен кръст. Гледайте на живота обективно, опитайте да простите пропуските и грешките на партньора, да преглътнете обидите, да приемете с радост дори и подаръка, който не ви радва. Проблемът е, че едва ли ще го сторите, едва ли ще се въздържите от коментари и натяквания. Днес маските падат, всеки може да си даде сметка какво е той да другия или другия за него.
Водолей
21 януари – 19 февруари
Денят носи радост, приятни срещи и пътувания, които ще ви доставят лично и емоционално удовлетворение. Намигнете на света и той ще ви се усмихне. Опитайте да обърнете на майтап ситуации, които нагнетяват напрежение и всяват раздор. В този ден има огромен заряд на претенции и недоволства. Желанията ни трудно се напасват на реалността, но за хора като вас, които стоят над нещата, над парите и големите подаръци всеки жест на внимание ще носи удовлетворение. Дано и партньорите ви мислят така.
Риби
20 февруари – 20 март
Денят слага край на една илюзия, но това не пречи на страстна натура като вас да заплува в друга. Нуждаете се от обич и топлота. Това ще ви накара да поемете всички рискове, за да ги намерите. В такъв ден се усеща болезнено самотата и несъответствието в характерите. Вижте се отстрани, опитайте да коригирате постъпките и подхода си, ако искате и другите да го направят спрямо вас. Може би пак ще сложите розовите очила и ще потърсите спасение в прегръдките на поредната илюзия. Но преди това маските падат.

COMMENTS

WORDPRESS: 0