Поморийци искат да изгонят сестрата и майката на Атанаска Георгиева от града

Поморие буквално настръхна по време на делото за убийството на 8-годишното момиченце Александра Тодорова. Хората в града недоволстваха заради абс

Поморие буквално настръхна по време на делото за убийството на 8-годишното момиченце Александра Тодорова. Хората в града недоволстваха заради абсурдните версии, лансирани от близките на подсъдимата Атанаска Георгиева.Тезите на майката на Атанаска – Светла Димитрова и на сестра й Северина за изнасилване, многократно влизане и излизане на чужд човек, наречен Антон Петров с трупа на детето, връзките с поморийската мафия и т.н., които създават усещане за тотален психотрилър, нажежиха страстите до краен предел, съобщава „Флагман“.
Местни жители обмислят стартирането на подписка, с която да изгонят Северина и нейната майка Светла от пределите на общината. До скоро те живееха в хотел „Лагун“ в Поморие, тъй като Северина беше съпруга на собственика Веселин Тошев. Точно преди старта на делото обаче двете са си променили адреса – в село Каменар, което е също на територията на община Поморие и се намира само на няколко километра от града.
Според местни жители Тошев се е усетил какви хора е прибрал в дома си и няколко месеца след убийството е изгонил жена си заедно с майка й. Самата Северина обаче яростно отрича това като твърди публично в социалните мрежи, че не той я изпъдил, а тя сама си тръгнала.
Според местни жители на Поморие блондинката е имала любовник в момента, в който е била женена за Тошев.
Делото срещу Атанаска Георгиева за убийството на Александра Тодорова бе отложено за 5-и и 6-и март. Тогава ще бъде изслушана и камериерка от хотел „Лагун“ на име Гунка. Атанаска каза пред Бургаския окръжен съд в четвъртък, че ще говори, след като изслуша нейните показания. На снимката от ляво надясно: Северина, Светла, Атанаска

COMMENTS

WORDPRESS: 0