Фолк фурията Деси Слава: Баща ми ни пребиваше всяка вечер

Фолк дивата Деси Слава крие жестока семейна драма. Звездата, която отскоро се вихри като част от журито на музикалното шоу „България търси тал

Фолк дивата Деси Слава крие жестока семейна драма. Звездата, която отскоро се вихри като част от журито на музикалното шоу „България търси талант”, е имала изключително трудно детство, белязано със скандали и домашно насилие. Преди родителите й да се разведат, когато певицата е на невръстната възраст от 6 годинки, баща й системно пребивал нея, сестрите й, а често посягал и на майка им, пише „Всеки ден”.
 „Знам какво е да си жертва, да нямаш сигурност. Не пожелавам на никого да гледа как пияният му баща всяка вечер крещи за всичко, бута, чупи и нагрубява всички наред. Не искам никога да се чувствам по този начин, да треперя кога и за какво ще е следващият шамар или ритник. Никога няма да допусна това в живота си отново”, спомня си блондинката. Деси още помни деня, в който майка й, с посинено око, най-накрая събира смелост да напусне насилника и да се изнесе от семейното жилище. „Няма да забравя момента, в който баща ми натъпка всичките ми дрехи и играчки в един чувал. С едната си ръка влачеше багажа ми по улицата, а с другата дърпаше мен, водейки ме към новата квартира на майка ми, която тогава беше на ръба на мизерията”, коментира звездата. Заради преживяното в детските си години гласовитото миньонче цял живот не се разбира с родителя си и недоверието, което изпитва към него, се отразява и на отношенията й с мъжете. „Дълги години не можех да се отпусна и да излея сърцето си пред никого. Не бях способна на интимност, близост. Зарко е човекът, който ми дава сили и сме много щастливи”, коментира певицата. Най-голямата лична драма на фолк дивата обаче е, че въпреки всичко, което й е причинил, не успява да се сдобри с баща си, преди той да почине. „Мъка ми е, че не успяхме да се сбогуваме, защото бяхме скарани, когато той си отиде. Въпреки всичко исках да му простя, за да продължа напред”, не крие болката си звездата.

COMMENTS

WORDPRESS: 0