Инвалид псува полицаи, вкараха го в затвора

Районният съд в Мездра призна за виновен жител на града, който е отправял публично ругатни, обиди и закани към граждани и полицейски служители.

Районният съд в Мездра призна за виновен жител на града, който е отправял публично ругатни, обиди и закани към граждани и полицейски служители. С действията си мъжът, който е пенсионер по болест, е нарушил обществения ред и спокойствие.
Обвиняемият И.К., който вече е осъждан, безработен пенсионер по болест, бил признат за виновен, че при условията на опасен рецидив и продължавано престъпление за времето от 18 до 25 юни е извършил непристойни действия, грубо нарушаващи обществения ред и изразяващи явно неуважение към обществото, съобщава „Трибали“.
Мъжът отправял крясъци, обиди, закани и псувни по отношение на граждани и полицейски служители. Наказанието хулигана е 10 месеца лишаване от свобода при първоначален строг режим в затворническо общежитие от закрит тип.
Магистратите осъдиха И.К. да плати и направените по делото разноски в размер на 220 лева. Определението е окончателно и не подлежи на обжалване.

COMMENTS

WORDPRESS: 0