Хороскопът

Хороскоп за 12.11.2014 Овен 21 март – 20 април Ден на големите апетити. Тенденцията е към разпиляване и желание да се започнат много неща

Хороскоп за 12.11.2014
Овен
21 март – 20 април
Ден на големите апетити. Тенденцията е към разпиляване и желание да се започнат много неща едновременно. Така нищо няма да докарате до успешен край. Концентрирайте се над най-важното, а ако нещата не потръгнат, следвайте втората или третата избрана линия. Днес работа и семейни дела са противопоставени. В желанието да се изявите на едно място ще загубите позиции на друго. Не влизайте в спорове и интриги. Някой търси повод да се отърве от вас или да ви навреди. Вечерта си поръчайте сън прогноза.
Телец
21 април – 20 май
Денят е благоприятен за старт на нови инициативи. Всичко предприето е от значение. Ще отхвърлите с лекота съмненията от предните дни и ще направите важна крачка напред. Не се ограничавайте, не се съмнявайте, че ще преодолеете препятствията по пътя си. До вечерта ще завоювате по-добра позиция в бизнеса и в обществото. Зареждат ви с енергия близки и приятели. Някой ще услужи с пари, друг ще помогне със съдействие, а трети просто ще ви обича. Радвайте се на мига.
Близнаци
21 май – 21 юни
Може да вземете решение и да направите ход, които ще ви издигнат на по-високи позиции в бизнеса и в обществото. Действайте активно и безапелационно. Не позволявайте да ви отнемат инициативата, да се хвалят с работа, свършена от вас, и да ви поставят ултиматуми. Вземете важно решение и стартирайте нов проект. От основно значение е да подредите задачите си по степен на важност и да ги следвате една по една. Ще ви се обадят евентуални партньори. До три дни обединявате ресурси и интереси.
Рак
22 юни – 21 юли
Ден на важни инициативи и перспективни срещи. Сега е моментът да започнете нова работа, да подпишете нови и обезпечаващи договори. Концентрирайте се максимално, наблюдавайте внимателно променящата се ситуация и нека нито една подробност не ви убегне. Предстоят рокади на работното място. Целите се променят, методите и действията също. Необходима е бърза реакция и адекватно напасване на новата обстановка, за да извлечете максимални ползи. Ден за гладуване и духовно прозрение.
Лъв
22 юли – 22 август
Днес препятствията са лесно преодолими, но и задръжките също. Вероятно е да направите успешен ход в бизнеса и в любовта. На крачка сте от неравностойна връзка и изневяра, която може да отрови обстановката не само в дома ви, но и на работното място. Този ден е създаден за битка със самия себе си. Може да се постигне напредък в дела, които са били отлагани или спирани от непреодолими прегради. Лесно се приема енергия, но и лесно се отдава. Не се разпилявайте и бъдете лоялни. Не напрягайте очите.
Дева
23 август – 22 септември
Време е да се освободите от задръжките, да поемете инициативата в свои ръце. Не ползвайте посредници, намерете начин да водите самостоятелна политика и да тръгнете в избраната от вас посока, а не в тази, която някой ви налага отвън. Вземате с лекота изпит и вдигате нивото, преодолявате страхове и привързаности, които ви ограничават и стопират. Всичко предприето ще има успех. Ще загуби само този, който се страхува да опита и да подложи на тест по пригодност знанията и личния си потенциал.
Везни
23 септември – 22 октомври
Родените в последната декада ще напредват трудно, ще бъдат подлагани на натиск и опън, ще се чувстват не на мястото си в момент, когато им се иска всички да ги приемат, оценят и обичат. Този ден ще помогне да тръгнете в посоката, която най-много ви привлича. Не се колебайте да поемете инициативата и протегнатата ръка. Бариерите падат, задръжките също. Може да започнете неравностойна връзка независимо съветите на близките. Не се отказвайте, оставете бъдещето да покаже кой е прав и кой – крив.
Скорпион
23 октомври – 22 ноември
Един силен и творчески ден. Късметът е на една ръка разстояние. В такъв момент просто трябва да направиш крачката, да вземеш инициативата, да си гониш интереса и да не позволяваш да те изпреварят. Бъдете сигурни, че ще се справите и с най-трудните задачи. Лесно се отдава енергия, екстрасенси да не лекуват, ще се изтощят. Концентрирайте се върху най-важните ангажименти и не се отказвайте при първия неуспех. Опитайте с нов подход и ще ви се получи. Не отлагайте за утре важните делови срещи.
Стрелец
23 ноември – 21 декември
Започвате разконцентрирано. На работното място мислите за семейните проблеми, а у дома за служебните ангажименти. Може да пропуснете подробности и детайли, които ще изискват да започнете отначало, за да оправите нещата. С напредването на деня овладявате положението, правите крачка в нова посока и за следващите два дни уреждате срещи с евентуални бизнес партньори. Не позволявайте да ви отнемат инициативата. Не се съмнявайте, че преградите са лесно преодолими.
Козирог
22 декември – 20 януари
Родените след 11 януари трябва да вземат трудно решение и да отговорят на тежки провокации. Търсете начин да направите пробив в странична посока. Ако една цел не може да се постигне директно, заобиколете и продължете, а утре пак ще се върнете на нея. Необходима е висока концентрация на работното място и реакция в подходящия момент, за да си осигурите предимства. Конкуренцията е на ниво, но вие действате силово и може да спечелите. Добре е да се стартират нови творчески и делови инициативи.
Водолей
21 януари – 19 февруари
Използвайте максимално шансовете си от този ден. Сключете нов договор и започнете нова работа. В следващите дни шансовете ви ще намаляват, ще срещате противопоставяне и ще изпадате в нежелани зависимости. Проблемите ще са повече, ако си позволите изневери и неравностойни връзки, ако забравите за дадените обещания и повторите старите грешки. Лесно се отдава енергия, лесно се прекрачват и ограниченията, които сами сте си наложили. Увеличете концентрацията и вниманието. Спазвайте правилата.
Риби
20 февруари – 20 март
Денят може да донесе късмет, постижения и напредък във важни посоки. Очаквайте предложения на работното място или повишение, което чакате отдавна. Ще ви предлагат изгодни оферти, ще получавате уверения за подкрепа и не на последно място ще постигнете напредък в любовта. Денят може да ви донесе и незаслужени награди, за които утре ще се постараете повече. Действайте изпреварващо и активно. Успехите ще са повече, ако имате точна план-програма и стриктно следвате приоритетите.

COMMENTS

WORDPRESS: 0