Хороскопът

Хороскоп за 22.10.2014 Овен 21 март – 20 април Днес с много натиск и усилия ще пробиете блокадата на работното място и у дома. Няма да е л

Хороскоп за 22.10.2014
Овен
21 март – 20 април
Днес с много натиск и усилия ще пробиете блокадата на работното място и у дома. Няма да е лесно, ще има проблеми и разправии, ще се поставят условия и ултиматуми, ще има обидени, ощетени и разочаровани, но в крайна сметка ще се излезе от зацикленото положение, което не устройва никого. Ден за покупко-продажба на недвижим имот, за уреждане на наследствени проблеми и наемни отношения. Добре е да подновите спряна търговска дейност или да отворите старото си заведение.
Телец
21 април – 20 май
Ден на напредък и постижения. Енергетиката е благодатна и хармонична. Опитайте да се разберете и съберете с хората, които обичате и цените. Лесно се преодоляват прегради, търси се начин да се преодолеят и различията в исканията и начина на мислене. Постигате споразумение с партньори, отваряте заведение, правите крачка към сделка с недвижим имот и уреждате документи за заминаване в чужбина. Стремежът е към пречистване и разрешение проблемите на миналото.
Близнаци
21 май – 21 юни
Един от най-силните ви и успешни дни за месеца. Символ на деня е свещеният лотос. Чакрите се отворят, отворете се и вие към другите и към възможностите, които ви предлага животът. С лекота ще се реши имотен и наследствен спор, ще се подпишат договори за покупко-продажба на недвижим имот и ще се осъществят връзките, способстващи за разширението и подобренията на условията в дома ви. Сега е моментът да се подновят спрени търговски инициативи и да се завърши подготовката за зимния сезон.
Рак
22 юни – 21 юли
Ден на предизвикателства за активни и творчески действия. Някой ще ви прави спънки по пътя, който искате да поемете. Ще се наложи да налагате мнение и авторитет със сила и да поставяте ултиматуми. Нищо важно и значимо да не се оставя за следващите два дни. Утре ще претърпите загуби, ако в днешния ден изчаквате и губите време в празни приказки с празни хора. Ден на тежки битки и сладки победи. Може да се постигнат споразумения по имотни сделки. Внимавайте, не лъжете, за да не ви излъжат. Да не се секат дървета.
Лъв
22 юли – 22 август
Ден на разширение и растеж, на възможност да се предприемат стъпките, които ще донесат ползи успех и предимства. Финализирате сделка с недвижим имот и влизате във владение на собственост, за която е имало спорове в миналото. Всяко ново начинание ще се отплаща в бъдеще, ще носи късмет и придобивки важни за семейството и амбициите ви. Може да се уговори сделка с чужбина или да се уредят документите за пътуване. Чудесен ден за рестартиране на търговска инициатива. Внедрявате се в нова пазарна ниша.
Дева
23 август – 22 септември
Преговорите от днешния ден ще завършат добре за вас, ще ви помогнат да разсечете гордиевия възел на бедността и личната безизходица. Станете рано, действайте ентусиазирано и разчитайте на късмета си. Вероятно е да срещнете хора, способни да ви подкрепят в пътя или да дадат нова насока на личните ви стремежи и амбиции. Денят е благоприятен за брокерски инициативи и сделки с недвижим имот. Всичко, което се засее, ще даде богата реколта. И желанията ви ще намерят благодатна почва за реализация и развитие.
Везни
23 септември – 22 октомври
Днес Луната се движи към съвпада си с Меркурий във вашия знак. До вечерта е добре да опитате да подновите стопирана или провалена в миналото сделка или търговска инициатива. Добре е да се отвори наново заведение или банка, които поради кризата са замразени временно. Препоръчителни са всякакъв вид регенериращи и възстановителни дейности. С лекота ще уредите документи и права за собствености или разрешителни за важните ви бизнес инициативи. Нищо важно да не се отлага. Предстои новолуние със слънчево затъмнение.
Скорпион
23 октомври – 22 ноември
Ден на енергични действия преди разпадащото и негативно новолуние във вашия знак. Сега е моментът да се постигнат договореностите, които след два дни ще помогнат да стартирате нещо ново и значимо в живота си. Моментът е благоприятен за сделки с недвижим имот. Обадете се на роднини, седнете на масата за преговори и разрешете спорните въпроси по отношение на наследствата. Опитайте да подновите спрени проекти, направете реклама на заведението или бизнеса, с които ще се препитавате и занимавате през зимния сезон.
Стрелец
23 ноември – 21 декември
Един успешен ден за амбициите ви. Подпишете документи, които дават зелена улица за развитието на дейности, с които се занимавате или подготвяте от дълго време. Засейте есенниците. И семената-идеи днес ще намерят благодатна почва за развитие. Обадете се на спонсори, търсете изгодно финансиране, форсирайте покупко-продажби на имоти. Може да намерете търсеното място и помещение, където да се устроите и започнете новите си бизнес инициативи. Не оставяйте нищо важно за утре. Навлизате в сатурнова дупка.
Козирог
22 декември – 20 януари
Ден на компромисни решения, които ще дадат възможност да се рестартират спрени производства и дейности. Ще ви е трудно, ще срещате спънки по пътя си, но до края на деня ще се похвалите с победа. Обединете ресурси и интереси с хора, доказали лоялността си към вас в годините. Денят е благоприятен за нови начинания, които са продължение на стари занимания и дейности. До 26-и не е добре да се започва нещо, което до момента не сте правили, но спрените преди търговски обекти може да се отворят днес.
Водолей
21 януари – 19 февруари
Прекрасен ден за въздушните знаци. Идеи, които до момента са били възприемани като въздух под налагане, може да се материализират и реализират на практика. Водете преговори по имотни въпроси, купете си къща или място, на което ще започнете нова бизнес инициатива. Денят съживява и личните отношения, води ви към подновяване на връзки, прекратени прибързано във времето. За грешка има и прошка. Отложеното за утре ще зацикли и ще ви вкара в дългове. Навлизате в рисков период на това новолуние.
Риби
20 февруари – 20 март
Днес и вие плувате в свои води или срещате хора, които ще ви помогнат да се заземите и внедрите в една мечтана и желана от вас среда. Всяка идея ще даде плод, всичко посято и посадено ще ви дари догодина с богата реколта. Вървите към обновяване и подновяване на старите връзки. Може да комбинирате усилията си за съвместна търговска инициатива с човек, когото познавате отдавна. Ден на духовно прозрение за пътя напред. Интуитивно ще напипате вярната посока. Доверете се на подсъзнателния си избор.

COMMENTS

WORDPRESS: 0