Болен бизнесмен се самозапали и изгоря в колата си

51-годишен мъж от видинското с.Бело поле се е самозапалил и изгорял в колата си, а трупът му бе намерен, след като изчезнал и близките му го обя

51-годишен мъж от видинското с.Бело поле се е самозапалил и изгорял в колата си, а трупът му бе намерен, след като изчезнал и близките му го обявили за издирване.
В последните месеци С.С., който от дълго време боледувал, многократно казвал на близките си, че ще се самоубие, но никой не вярвал, че наистина ще го направи, съобщава „24 часа“. На 21 март излязъл от дома си с личния си автомобил Форд Мондео и повече не се върнал. На 23 март семейството му съобщило в полицията и той бил обявен за местно издирване.
Във вторник в местността Парлозите в землището на с.Бело поле била намерена опожарената му кола с обгорен труп в нея. Установено е, че това е издирваният мъж. При огледа не са установени данни за насилие. Според запознати, става въпрос за самоубийство чрез самозапалване. Установено е, че в деня на изчезването си С.С. е заредил две туби с бензин от бензиностанция в съседното с.Дреновец и ги е използвал, за да сложи край на живота си.

COMMENTS

WORDPRESS: 0