Хороскопът

Хороскоп за 25.10.2014 Овен 21 март – 20 април Вътрешната ви енергия нараства. Време е да се заемете с работа и дейности, които не търпят

Хороскоп за 25.10.2014
Овен
21 март – 20 април
Вътрешната ви енергия нараства. Време е да се заемете с работа и дейности, които не търпят отлагане. От днес планетата на бизнеса, търговията и партньорските връзки Меркурий тръгва в директна посока. Планирайте сключване на нови договори, редактирайте старите и инвестирайте в нова работна програма. Не може да си позволите пасивно изчакване. Време е другите да се съобразяват с вашите намерения и ходове. Препоръчва се по-голямо физическо натоварване. Сменете един вид труд с друг.
Телец
21 април – 20 май
Ден на открито и прикрито противопоставяне. Увеличете натиска в избраната от вас посока независимо какви прегради срещате по пътя си. Заявете участия в изложби, конкурси, състезания и панаири. Рекламирайте се по всички възможни начини. От днес бизнесът постепенно се събужда. Може да ви потърсят стари и проверени в годините партньори, но и нещо ново да се появи на хоризонта. Активизирайте се, опитайте да излезете от рамките на ограниченията, които някой ви е наложил или сами сте приели като отговорност.
Близнаци
21 май – 21 юни
Край с мечтите и планирането. Време е да се претвори в реалността всяко намерение, което може да донесе успехи, ползи и пари. Вашата управляваща планета Меркурий тръгва в директна посока. Ще намерите изход от една привидно объркана ситуация. Не е врече за изчакване. Днешните ви ходове и инициативи ще работят за бъдещето и за най-амбициозните ви проекти. Нищо важно не оставяйте за утре. Денят е благоприятен за старт на нови творчески инициативи. Стиковайте действията си с надеждни партньори.
Рак
22 юни – 21 юли
Във въздуха витае агресия. Ако не искаш да те атакуват и поставят на колене, сам атакувай и постави условията си. Имате шанс да постигнете напредък в зациклени дела, да извадите на светло амбиции и намерения и да осъществите перспективни партньорски връзки. Обадете се на спонсорите си. Пасивността в този ден е нежелателна и даже разболява. Не чакайте друг да ви свърши работата и уреди отношенията с партньори. Не използвайте посредници. Днес всеки работи за своя интерес, имидж и просперитет.
Лъв
22 юли – 22 август
Ден на труден избор. Вероятни са конфликти у дома и в партньорските връзки. Време е да се поставят ултиматуми, да се търсят варианти за излизане от личната и професионалната криза. Ще ви пречат комплексите на миналото, ще влизате в спорове и конфликти, които ще гълтат от времето, определено за почивка и релаксация. Настройте се на самозащита, ако не искате да претърпите загуби. Не е ден за пасивност и изчакване. Такова поведение ще се смята като проява на слабост от ваша страна и ще активизира враговете.
Дева
23 август – 22 септември
Бизнесът се събужда. Време е да се задвижат и реализират на практика спрени проекти и начинания. Не отклонявайте получените предложения. Подобно на вас и другите четат прогнози и решават да действат. Всички сме на стартовата линия и чакаме сигнал за атака от страна на партньори, работодатели и клиенти. Не се знае кой ще стигне до финала, но всеки е задължен да опита. Още утре ви чакат проблеми и грижи. Не планирайте среща с непознати или хора, които и друг път са ви изнудвали.
Везни
23 септември – 22 октомври
От днес Меркурий тръгва директно в знака на Темида Везните. Заедно с бизнеса се активизират и хората, които коват законите. До дни може да излязат нови разпоредби, да се улеснят фирмите и съвместните граждански инициативи. Енергийният ви потенциал достига високи нива. Всичко започнато ще носи ползи и печалби, ще ви свързва с точните хора и ще осигурява една по-добра база за развитие. Не чакайте покана, рекламирайте се, потърсете хората, с чиято дейност може да затворите производствения си цикъл.
Скорпион
23 октомври – 22 ноември
И докато за другите денят слага край на задръжките и ограниченията, за вас ще се появят нови такива. Вероятно е да проявите с пълна сила комплексите от миналото, да останете в пасивно очакване в момент, когато е време да се воюва за права, територии и партньорства. Не позволявайте да ви оказват натиск, да ви налагат граници и приоритети. Ако нямате сили и възможност да нападате и действате активно, то поне се защитете и ограничете достъпа на конкуренцията до нещата, които още контролирате.
Стрелец
23 ноември – 21 декември
Инициативите на днешния ден ще ви качват нивото и ще помогнат да се внедрите на силни и престижни позиции. Време е за активни действия след проведените преговори и консултации. Сега е моментът да направите първата си крачка към нова пазарна ниша, да почукате на нечия врата и да изкажете претенциите си. В следващите дни късметът ще ви следва, стига в момента да направите нужните заявки. Силата ви нараства, създайте необходимата защита от случайности и нечия недобронамереност.
Козирог
22 декември – 20 януари
Дори и да не сте планирали активност и бизнес инициативи в този ден хората, свързани с вас, ще го направят и ще ви помогнат да отблокирате потенциала си. Време е да се поставят парливите въпроси на масата за преговори, да се уточнят цени на стоки и услуги, да се уговорят срещи с производители и бизнес партньори. Не си позволявайте да останете в изолация, за да не ви налегне бедността. Във въздуха витае агресия. Ако не нападнеш, ще те нападнат, ако не действаш изпреварващо, ще те изпреварят.
Водолей
21 януари – 19 февруари
Трудно влизате в крак с изискванията на момента и още по-трудно решавате наболелите семейни дела. Добре е да прехвърлите част от отговорностите на децата, за да може да разгърнете потенциала си в посока, изгодна и за тях. Вероятно е до няколко дни да подпишете нов договор, да осъществите пътуване към важни за вас места и хора и да постигнете съгласие за взаимноизгодна сделка. Потенциалът ви нараства, но още не сте пробили блокадата на изолацията. Вечерта някой отново се опитва да ви задържи и ограничи.
Риби
20 февруари – 20 март
Днес не само по инстинкт, но и по разум напипвате вярната посока, сменяте курса и тръгвате напред към нови договори, сделки и бизнес отношения. Край с изчаквателната политика, с колебанията и дотациите. Имате шанс да започнете самостоятелен бизнес, да повишите нивото на личната си ангажираност и отговорност, което ще донесе и нужната ви свобода на избора до дни. Прегледайте машинния парк и инструментариума, с който ще работите. Днес се точат сечивата и острят ножовете. И сънищата са проверка на силите ви.

COMMENTS

WORDPRESS: 0