Майка остави бебето си на гледачка за Коледа и не го потърси повече (обновена)

24-годишната майка Ана Алексиева от Ахелой не е потърсила 11-месечното си бебе, оставено на гледачка от 25 декември, съобщиха от Областната дир

24-годишната майка Ана Алексиева от Ахелой не е потърсила 11-месечното си бебе, оставено на гледачка от 25 декември, съобщиха от Областната дирекция на МВР – Бургас.

Вчера около 15.00 часа в Първо Районно управление „Полиция“ – Бургас е получено съобщение от 40-годишна бургазлийка за това, че в дома й има изоставено от майка си 11-месечно момченце. Констатирано е, че бургазлийката отговорила на подадена във вестник „Ало, Бургас“ обява за детегледачка, като в дома й на 25 декември 2014 г. дошла млада жена с 11-месечното си бебе. Тя й обещала месечно възнаграждение в размер на 1 200 лева, за да се грижи за детето й.
По думите на бургазлийката обаче детето до 13 януари не е потърсено от майката, което я накарало да алармира полицията. В резултат на полицейските действия е констатирано, че майка на момченцето е 24-годишната Ана Алексиева от Ахелой, която има още две деца (на 4 и 3 години).
Тя нямала постоянни трудови доходи и действително поверила грижата за най-малкото си дете на бургазлийката.
По думите на Ана, за грижите 40-годишната бургазлийка получила първоначално сумата от 350 лева, но „гледачката“ отрича този факт.
С цел изясняване на случая с оставеното без надзор и достатъчно грижа малко момченце, майка му е задържана за срок до 24 часа. Детето с полицейска закрила е настанено в Дом за медико-социални грижи в Бургас. В Ахелой Ана Алексиева дошла от Сливенско и работила за
кратко като сервитьорка, разказаха местни жители пред „Флагман“.
Изненадващо обаче избягала от мъжа си, като му оставила и децата.

Третото, най-малкото дете, което е момченце, било от друг мъж. Именно него Ана
зарязала при 40-годишната бургазлийка, която си търсила работа като
детегледачка. По случая е образувано бързо досъдебно производство. 

COMMENTS

WORDPRESS: 0