Хороскопът

Хороскоп за 22.01.2015 Овен 21 март – 20 април Ден за любовно обяснение, за привличане на приятелски връзки, за обединение на сили и интереси

Хороскоп за 22.01.2015
Овен
21 март – 20 април
Ден за любовно обяснение, за привличане на приятелски връзки, за обединение на сили и интереси в една взаимноизгодна посока. Край с плановете и мечтите, време е да ги реализирате на практика, да покажете на околните на кого и на какво държите и накъде ще продължите. Този ден дава необходимите заявки за бизнеса, за търговските инициативи и съвместните делови проекти. Тази вечер внимавайте какво пиете и ядете. Засилват се алергиите на различни нива. Може да се скарате у дома за дреболии.
Телец
21 април – 20 май
Ден на тежки изповеди, на проблеми в любовта и партньорските връзки, на изневери и провокиращи обаждания, които може да ви скарат с един и съберат с друг. Не се знае какво губите, когато печелите. Може да се окажете в центъра на скандал, който ще се разраства и пряко ще ви засегне. Освобождава се огромен енергиен потенциал. Употребете го за полезни, важни и здравословни неща, а не за действия, които може да ви навредят и злепоставят. Компроматната атака се засилва.
Близнаци
21 май – 21 юни
Важното за деня свършете до обед. Пасивността е губещ избор, но в следобедните часове е добре да се отдръпнете от активна дейност, да не правите важни крачки в посока, която не сте проучили добре, да не изневерявате на партньора и на собствения си стил на поведение и живот. Засилват се респериторните заболявания. Може да се обострят и кожните ви алергии в следващите дни. Бъдете внимателни към здравето си и това на близките. Не планирайте за утре разговори с много хора. Ден за сауна и топла вана.
Рак
22 юни – 21 юли
Ден за атака в посока на личните ви амбиции. Помислете и за защита, защото много хора ще атакуват едновременно едни и същи позиции. Пасивността е нежелателна и разболява, но и прекалената активност е вредна. Прегледайте машинния парк, с който работите и разполагате. Не тръгвайте с неизправна кола. Вечерта отваря възможност за нов избор в любовта. Давате си точна сметка към кого изпитвате привързаности и към кого неприязън. Всяко допълнително физическо натоварване ще ви се отрази добре.
Лъв
22 юли – 22 август
Родените в последната декада ще бъдат подложени на повече натоварвания, на опън и натиск, които трудно ще издържат и вероятно ще влязат в конфликти с хората, които ги предизвикват. Настройте се на самозащита, ако не искате да сте в числото на жертвите. Нечия несъобразителност, приказливост и липса на внимание ще ви докарат главоболия както у дома, така и на работното място. Ще ви преследват и компромати, ще трябва да се оправдавате и доказвате лоялност, дори и да не е така. Внимавайте с изневерите.
Дева
23 август – 22 септември
Важното свършете до обед. Насочете усилията си към уреждане на важни дела и документи. Време е да реализирате на практика замислите си. Следобед натискът върху вас ще се увеличи. Може да се възпали и старата ви алергия, както и непоносимостта към някого. Отивате към скандали и раздели. Трудно понасяте да ви дават съвети и то хората, които смятате за по-глупави и неспособни от вас. Тази вечер внимавайте с алкохола и стимулантите, не коригирайте дозировките на лекарства. За утре не насрочвайте общи събрания.
Везни
23 септември – 22 октомври
Край с балансираната политика. Пасивността в днешния ден вреди и разболява. Освобождава се огромен енергиен потенциал, който може да ви разболее, ако не му дадете воля за изява, ако не работите активно и не поемете нещо допълнително. Увеличете и физическото натоварване, търсете начин да пробиете в нова среда и да си върнете позициите в старата. Използвайте неразбирателството между други двама и заемете положението, което отдавна чакате. Ден за обяснения и признания в любов.
Скорпион
23 октомври – 22 ноември
За родените в последната декада денят носи повече тежести и рискове, отваря стари рани и провокира към необмислени действия. Не бива да стоите пасивно и да чакате друг да ви свърши работата, но и да се товарите с повече от възможностите ви не трябва. Лесно се влиза в преразход на сили и средства. В този ден се работи с метали, точат се сечива, правят се ремонти и изпитания на техника и транспорт. Подложете на проверка за пригодност уредите, с които ще работите. Всяка немарливост ще струва скъпо.
Стрелец
23 ноември – 21 декември
Действайте активно, не отлагайте срещи и разговори, които могат да ви бъдат от полза и да разрешат тежък проблем. С напредването на деня положението ви се затяга и напрежението се увеличава. Може да се случат събития, които да ви вкарат в конфликти и болестни ситуации. За родените до 1 декември са вероятни алергични реакции и респираторни заболявания. Това, на което не сте обърнали внимание във времето, добива хроничен характер. Тази вечер и отношенията у дома излизат от релси.
Козирог
22 декември – 20 януари
Ден на леопарда. Време е за нападение. Покажете зъби и нокти, не се оставяйте на случайността и на добрите намерения на околните. Ще победят хората, действащи активно в защита на лични и семейни интереси. Енергийният ви потенциал нараства. Може да получите и допълнителни пари от работа, свършена преди. Ако от доста време търсите благоприятния момент за поставяне на условия и ултиматуми, за защита на права и позиции, сега е моментът. Казвате всичко, което ви е на сърце. Насъбраното излиза и променя връзките.
Водолей
21 януари – 19 февруари
Силен ден за родените в последната декада. Влизате в битки и печелите победи. Вътрешната ви енергия нараства, дайте й поле за изява. В този ден е добре да се натоварите физически, да потренирате, да прегледате техниката, с която работите. Точат се ножове и сечива. Наточете зъби и нокти и бъдете готови да влезете в схватки за защита на лични позиции и авторитет. Вечерта трудно се преглъщат насъбраните обиди и разочарования. Проведете уточняващи разговори, не мислете веднага за раздели.
Риби
20 февруари – 20 март
Ден на леопарда. Пасивността е нежелателна и опасна. Не продължавайте с изчакването, поставете ребром интересуващите ви въпроси в работата и в любовта. Следобед Луната навлиза във вашия знак и бърза на среща с Марс и Нептун. Аспектът носи алергичност и непоносимост на всички нива. Насъбраната жлъч и обида в отношенията изплуват на повърхността. Някъде ще се стигне и до размяна на удари под кръста. Родените в първата декада да бъдат особено внимателни. Вероятни са респираторни и алергични проблеми.

COMMENTS

WORDPRESS: 0