Мария Гущерова: На първо място за нас с Христиан е сексът!

Християн винаги ме е носил на ръце. Той ме зарежда. Зареждам се от младата му кръв! Тя и Мадона го е казала - ако една жена иска да изглежда мла

Християн винаги ме е носил на ръце. Той ме зарежда. Зареждам се от младата му кръв! Тя и Мадона го е казала – ако една жена иска да изглежда млада и красива, трябва да подбира партньора си, да е значително по-млад от нея. Така ще може да се зареждаш от него и във всички насоки ще те държи във въздуха! Няма лошо, то е истина. Това разкрива фолкпевицата Мария, която преди месец стана г-жа Гущерова в интервю за „Труд“.
„Единственото, което би могло да въздейства върху самата мен и върху любовта ми към някой, е изневярата, така че всеки сам отговаря за любовта си и я пази. За себе си мога да дам гаранция. На първо място при нас е сексът, на второ място – отношението, времето, чувството за хумор, понякога и словесните войни. Христиан е всичко онова, от което имам нужда. Интелигентният мъж винаги намира как да те радва, как да ти поднесе изненада, как да бъдеш най-щастлива в живота и в любовта. Затова ти казвам, че сексът, който прави интелигентният мъж, начинът, по който живее, и чувството за хумор, което има – няма база за сравнение“, заявява още Мара, известна също и като Отварачката.
Освен, че споделя съкровени неща за себе си и драстично по-младия си съпруг, Мария разкрива, че Християн е много музикален, тъй като дете е пял в „Бон-бон“ заедно с Поли Генова.
Сега обаче 23-годишният син на някогашния депутат от БСП Добромир Гущеров се бил отдал изцяло на бизнеса с баща си. „Двамата са създатели на първата и най-голямата анонимна социална световна мрежа „Дювамис“. В нея всеки един от нас може да бъде точно това, което иска, да казва това, което мисли, и да намери диалог, непоставящ рамки, защото мрежата е в превод на 56 езика. Първият български продукт, излизал на „Таймс скуеър“, и смятам, че това постижение в Ай Ти технологиите е повод за гордост на всеки един от нас“, разкрива Мария

COMMENTS

WORDPRESS: 0