Хороскопът

Хороскоп за 28.02.2015 Овен 21 март – 20 април Ден на фонтана, на преливащата енергия и сила, която може да насочите в неподходящата посока. В

Хороскоп за 28.02.2015
Овен
21 март – 20 април
Ден на фонтана, на преливащата енергия и сила, която може да насочите в неподходящата посока. В най-трудна позиция са родените около 1-5 април. Не се товарете с чужда работа и отговорности. Замете се с ремонтите и належащите дейности у дома, а не с тези на някой друг независимо от заплащането или предлаганите екстри. Погрижете се за близките, пригответе мартеничките и подаръците. Добре е да се започне диета. Щадете се, откажете затрудняващи пътувания и покани, които може да ви създадат неудобства. .
Телец
21 април – 20 май
Ден за активен отдих и за работа, която ви доставя не само удоволствие, но може да бъде полезна за дома. Девизът е съзидание във всички посоки. Нищо да не се руши. Опитайте да обновите и личните си връзки, да стопите дистанциите и да стоплите отношенията с партньори. Вечерта е благоприятна за зачеване. Енергията Кундалини се събужда и дава живот на заспали чувства и страсти. Предстои уикенд, в който късметът ще работи за вас. Чудесно е да се започнат възстановителни и ремонтни дейности.
Близнаци
21 май – 21 юни
Ден за проучване, за търсене на майстори и материалите за бъдещ ремонт. Всички сили да се насочат към подобряване на условията на живот, към подновяване на връзки и отношения, полезни за дома и семейството. Съветът е да правите нещата едно по едно, да не насилвате късмета си, да се съобразявате с възможностите на околните, а не само с изискванията на момента. Препоръчват се пътувания и огледи на места и терени. Добре е за сделка с животни и инвентар. Може да продадете скъпо и да купите евтино.
Рак
22 юни – 21 юли
Луната навлиза във вашия знак, настройва ви на семейна и битова програма. Заемете се с благоустройството на дома. Не вредете на природата. Отсечените днес и утре дървета не горят поради тръгващите нагоре сокове. Даже облицовка на печка може да си направите от тях. На всички нива се залага програмата за градеж и съзидание. Внимавайте при пътувания, не се занимавайте с несвойствени дейности и не предизвиквайте конфликти. Каквото се развали, после трудно ще се оправи.   
Лъв
22 юли – 22 август
Не е ден за работа на чуждо. Не отсъствайте от семейната трапеза. Поканете най-близките, подновете разговори по имотни и наследствени въпроси. Време е да се заемете с благоустройството на дома и офиса, да планирате ремонти, да  уговорите нужните материали и да потърсите съдействието на строителни фирми. Не се напъвайте сами да свършите работа, от която не разбирате. Съберете семейния съвет и разпределете задачите. Изливайте любовта си над тези, които са ви близки на сърце.
Дева
23 август – 22 септември
Ден за работа и удоволствия на свой терен. Отделете нужното време на близките, на нуждите на дома и интересите на семейния бизнес. Всяко отсъствие от мястото на личния ви интерес ще се отразява негативно на отношенията ви с партньора. Не наливайте масло в чужда мелница, ако вашата се нуждае от същото. Препоръчва се медитация над личната и родовата карма. Опитайте да си представите ярко бъдещето в личните отношения и действайте в тази посока. Грижата за другия ще бъде оценена високо.
Везни
23 септември – 22 октомври
Тежък ден. Не рискувайте излишно, не поемайте по пътя на изневярата и не гонете дивото, ако питомното ви чака у дома. Вероятни са инциденти и попадане в мъчителни ситуации, които ще се отразят негативно не само на отношенията ви с партньори, но и на бизнеса. Вероятни са изнудвания. Не рушете, а градете. Хубавото е, че и най-големите неприятности ще траят кратко и бързо ще се забравят, но е за препоръчване да си ги спестите. Този уикенд ще покаже къде се е появила пукнатина в рая на отношенията.
Скорпион
23 октомври – 22 ноември
Успешен ден. Всичко, което подхванете, ще се получи от раз, ще помогне да си създадете една по-уютна обстановка у дома, да обновите и регенерирате връзките си. Ще намерите тайни и явни източници на сила и защита, ще се радвате на съдействие от роднини и приятели. Изслушайте и подкрепете децата в амбициозните им проекти. Този уикенд може да ви даде шанс да отхвърлите притеснения и проблеми и да промените живота си с един нов избор. Заемете се с ремонти и поправки, които не търпят отлагане.
Стрелец
23 ноември – 21 декември
Ден на съзидание и градеж. Търсете начин за помирение, за подобряване на обстановката у дома с необходимите промени и размествания. Планирайте ремонти, търсете майстори или сами се заемете с това, което е във вашите възможности. Ден за активен отдих. Енергията ви достига високи нива, а това ще помогне да се раздвижите, да предприемете промените, които не търпят отлагане. До дни в живота ви ще се появят спонсори. Сега е моментът да се рекламирате и да търсите съдействие в нужната ви област.
Козирог
22 декември – 20 януари
Натрупаните в миналото негативи днес избиват, причиняват болки и ви вкарват в игра, която не е ваша. Мислете и работете само за семейството и близките. Не отсъствайте от дома, не е ден за изневери. Направете това, което отдавна сте обещали, ако искате да има мир и любов у дома. Нещо скривано излиза на показ и ви изпълва с неудовлетворение. Започнете да действате, да оправяте нещата, затлачени във времето, а не да търсите вина и виновни. Не позволявайте да се повторят негативни случки от миналото.
Водолей
21 януари – 19 февруари
Ден с много посоки на избор, но най-доброто, което може направите, е да си останете у дома, да работите за себе си и на свой терен, да подкрепите инициативата на децата и близките ви хора и да си създадете една по-уютна атмосфера с промени в интериора или обзавеждането. Може да ви се обадят спонсори, да получите отдавна дължими пари и услуги, както и отстъпки от цени на стоки и услуги. С напредването на деня енергията ви достига високи нива. Не отлагайте нищо, което може да свършите и уредите през уикенда.
Риби
20 февруари – 20 март
Днес плувате в свои води, подкрепяте и се грижите за своите хора и се изпълвате с удовлетворение. Ако започнете да правите нещо несъзнателно, продължете в тази посока. Интуитивно ще напипате верния подход във всяка ситуация, ще намерите точните думи и ще направите нужното, за да оправите отношенията у дома. Създайте си удобства, заемете се с ремонти и поправки, преместете се на по-добро място за живеене. Добре е за огледи на терени и инвестиция в имот. Ден за първа копка на всички нива в живота ви.

COMMENTS

WORDPRESS: 0