Хороскопът

Хороскоп за 01.04.2015 Овен 21 март – 20 април Действайте активно във всяка възможна посока. Ден на слънцето, в който е вероятно духовно прозр

Хороскоп за 01.04.2015
Овен
21 март – 20 април
Действайте активно във всяка възможна посока. Ден на слънцето, в който е вероятно духовно прозрение за пътя напред. Нищо важно и отговорно да не се оставя за утрешния ден. В следващите дни предстои слънчево затъмнение, което болезнено ще засегне мъжкото начало и хората на високи позиции. В момента ви се дават допълнителни шансове да оправите и поправите това, което в миналото се е развалило. Стартирайте или обновете спрени производства. Всичко, което се посади в земята и в сърцата, ще се хване.
Телец
21 апрел – 20 май
Работете самостоятелно и не се разпилявайте. Денят е благоприятен за отваряне на заведение и търговски обект. Време е да прережете лентата, да задвижите дейности и работни проекти, от които ще очаквате приходи и придобивки в бъдеще. Всяка инициатива ще се отлаща във времето. Родените в последната декада са в по-трудна позиция. Може би ще ви се наложи да работите в екип, който ще ви подведе или ограничи в бъдеще. Личните ви връзки са подложени на изпитание.
Близнаци
21 май – 21 юни
Действайте активно, подпишете нов договор, задвижете нова дейност и работа, която ще даде занимание и на други членове на семейството ви. Ден за отваряне на собствен търговски обект. Всичко, което би дало възможност за самостоятелна печалба, е добре да се подкрепи и стартира в днешния ден. Заложете здрава основа на предприетото. Спазвайте законовите разпоредби, ако искате да се задържите дълго на пазара. Следобед са вероятни хипертонични кризи. Следете кръвното.
Рак
22 юни – 21 юли
Силен и успешен ден. Всичко предприето ще се отплаща във времето. Сега е моментът да купите жилище и да направите изгодна имотна сделка. На прага сте на ново делово сътрудничество. Може да подпишете нов партньорски договор и да влезете в нова среда, която в бъдеще ще осигури работа и заетост на близките и децата. Да не се секат дървета, да не се подсичат чуждите намерения, желания и амбиции, защото и вашите ще се провалят. Денят изисква градеж, а не разрушение, независимо под каква форма и спрямо кого.
Лъв
22 юли – 22 август
Този ден ще ви даде повече посоки на избор, ще отключи възможности за участие в престижни делови и социални проекти. Проблемите ще са повече за родените в последната декада. Не се напрягайте прекалено, следете кръвното, търсете начин да постигнете максималното, като използвате потенциала на близките. Ден за старт на нов семеен бизнес, за покупка на жилище или магазин. Всичко предприето ще носи ползи, а отложеното за следващите дни ще зацикли. Препоръчва се сокова диета. Не товарете сърцето и щадете очите.
Дева
23 август – 22 септември
Задвижените инициативи в началото на работното време ще донесат ползи и предимства. Всичко, което отлагате и протакате, има тенденция да зацикли или съвсем да отпадне от плановете ви в следващите дни. На всички нива се препоръчва делова активност и натиск в посока на личния интерес. Може да направите изгодна имотна сделка, да уговорите покупка на имот, жилище или търговски обект. Вечерта ще има опити да ви въздействат по всички възможни начини и да ви отклоняват от целта.
Везни
23 септември – 22 октомври
Чакайте предложения, нови договори за работа или имотна придобивка. Ден с изключително хармонична и ведра енергетика, която утре тотално ще се промени към нещо зловредно и разрушително. Използвайте всяка минута за уреждане на дейности и проекти, от които ще имате полза в бъдеще. Всяка инициатива ще носи късмет. Само който не опита, няма да спечели. Облечете новите дрехи и се движете в приповдигнато настроение. Явете се на конкурси. Ще убедите някого да ви съдейства.
Скорпион
23 октомври – 22 ноември
Денят може да не започне по правилата, но със сигурност ще завърши по вашите. Не се отчайвайте от първите неуспехи. Следобед в живота ви ще изгрее слънцето на една нова надежда. Може да получите предложение за работа или изгодна сделка. Препоръчително е да се отвори заведение или да се отдаде под наем. Намирате начин да изкарвате повече пари и да обезпечите семейните изисквания и нужди. И насън получавате важно прозрение за пътя напред. Доверете се на инстинктите и действайте без протакане.
Стрелец
23 ноември – 21 декември
Станете рано и действайте активно до обед. Всичко предприето ще носи успехи и постижения, ще ви помага да се внедрите в нова среда и на по-добро работно място. Следобед навлизате в рисков и неблагоприятен период. До 20-и може да преживеете значителни трусове и катаклизми. Може би предприетото днес ще помогне да разрешите по-бързо някои от тях и да излезете по-лесно от кризата. Слушайте какво ви предлагат и говорят. Зрънцето истина в нечий съвет ще ви осигури бъдещите успехи и придобивки.
Козирог
22 декември – 20 януари
Ден с хармонична и ведра енергетика. Може да направите стъпка, която ще осмисли бъдещето и личните ви връзки, ще ви даде възможност да намерите нова работа и да вървите нагоре в старата. Всичко предприето ще носи ползи и придобивки, ще залага благодатни основи на бъдещото ви развитие и ще подпомага партньорските ви връзки. Най-благоприятният ден за покупка на жилище, за вложение на средства и труд в реставрация на имот. Стартирайте и възродете ново производство.
Водолей
21 януари – 19 февруари
Ден с много посоки и възможности на избор. Активизирайте се, не оставайте безучастни към новите предложения и възможности, които съдбата ви предлага. Енергетиката е благодатна и оздравяваща. Поне една неприятност ще остане в миналото. Ще се радвате на успехи на работното място и късмет в деловите връзки. Оглеждайте и капарирайте имот, започнете нов бизнес и направете пробив в посока на личния си интерес. Ще получите подкрепа от неочаквано място. Реализирайте на практика хрумналите ви идеи.
Риби
20 февруари – 20 март
Навлизащата в Риби Луна среща Меркурий и Нептун. Аспектът ви залива с вдъхновение и идеи, които е добре да реализирате по най-бързия начин. Всяко ново начинание ще ви помогне да излезете от кризата, да намерите подходяща работа и да разрешите спорен въпрос. Денят е благоприятен за отваряне на нови търговски обекти и стартиране на нова дейност. Огледайте имот, може да намерите отдавна търсеното жилище или помещение за офис. Ден на духовно прозрение за личната ви мисия и цел.

COMMENTS

WORDPRESS: 0