Благо Джизъса чака бебе №5 от щерката на Ванко 1?

Благо Джизъса чака бебе №5 от щерката на Ванко 1?

С пето дете ще се сдобие Благо Георгиев, като ще направи рапъра Ванко 1 дядо! Сайтът Интриги.бг разкри, че половинката на Джизъса Ивана Главчева е бре

С пето дете ще се сдобие Благо Георгиев, като ще направи рапъра Ванко 1 дядо! Сайтът Интриги.бг разкри, че половинката на Джизъса Ивана Главчева е бременна и вече усърдно прикрива наедрелите си форми.

В светските среди вече упорито се носел слуха, че Благо ще става татко за пети път, а близки до Ивана нито отхвърлят, нито потвърждават благата вест. „И да е бременна, няма да разберете скоро. Ивана е много суеверна“, коментират от обкръжението ѝ.

Бърза проверка в Инстаграм профила й също не отхвърля вероятността да е надула корема.

Щерката на Ванко 1 все по-рядко публикува снимки в социалната мрежа. Само допреди няколко месеца Ивана заливаше Инстаграм пространството със сторита. Освен това прави впечатление, че красавицата доста подозрително прикрива коремчето си на последните снимки – я е облякла широки дрехи, я е скрила тази област с крака си…

На никое от скорошните си фотоси Ивана не показва стройната й стегната си фигура – нещо, с което преди не спираше да се хвали и афишира, пише hotarena.

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0