Betenemy.com: Как Bitcoin промени онлайн пазара за залози

Betenemy.com: Как Bitcoin промени онлайн пазара за залози

В последните няколко години се забеляза присъствието на една нова парична единица, която промени значително пазарната икономика. Така наречените крипт

В последните няколко години се забеляза присъствието на една нова парична единица, която промени значително пазарната икономика. Така наречените криптовалути изживяха своя първи възход и доказаха, че могат да надминат спокойно стойността на златото, петрола и за кратко време се превърнаха в една от най-търсените и разменящи стойности.
Макар и пикът да беше в последното десетилетие, началото на биткойните започна някъде през 2009 г. от Япония. Когато стойността му през 2017 г. изненада всички пазари, регистрираните потребители са около 5.8 милиона. Ако допускаме, че събитията ще се повторят и се достигат нови пикове на 10 години, можем да бъдем сигурни, че и потребителите ще се увеличат значително.
Идеята на тази магична валута започна с факта, че всеки потребител може да предостави своя персонален компютър и хардуера в него за добиването на криптовалути. Съответно за използваните машини и свършената работа от тях, всеки получаваше определена валута – биткойн. В този период, всеки икономист можеше да погледне графиката, която продължаваше да се движи с невероятна скорост нагоре и да достига нови и нови хоризонти. Имаше интересни коментари, критични погледи, очакване така нареченият „Балон“ да се спука, но фактите са си факти – биткойн съществува и до днес, стойността му не е толкова ниска, колкото се очакваше и освен това продължава да се разпространява.
По време на този главоломен ръст, повечето швейцарски банки бързо промениха своите клаузи и заявиха, че ще обслужват клиенти с такъв дигитален портфейл. Някои от големите американски вериги предложиха закупуване на стока чрез биткойн, а много скоро примерът беше последван от хотели, някои самолетни компании, ресторанти и много други търговски обекти. Интересен факт е, че много скоро този вид валута намери място и сред букмейкърите.
Този интересен развой на събитията събуди интереса на редица играчи и „миньори“ по няколко причини. Биткойнът е валута, която има доста дръзка и плаваща стойност и съответно печалбата от залог изплатен в биткойни днес, може да е много по-сериозна сума през следващата седмица. Не трябва да забравяме, че криптовалутите не се ограничават само с биткойни, появиха се и други видове като Ripple, Dash, Litecoin, Ethereum и още много други.
За кратко време се появиха букмейкъри, които с удоволствие приемат залози дори от България, в случай, че наистина има запалянковци, които биха заложили на този портфейл. Много по-детайлна информация за този вид залози, както и за най-добрите букмейкъри работещи с крипто валути може да откриете в Betenemy, там може да откриете обстойни анализи и добри практики от професионалисти. Въпрос на време е да видим кога криптовалутите ще започнат да се разпространяват още по-сериозно и да се приемат във всеки възможен обект.
Макар и днес хардуерът за добиването да е значително по-скъп и да повишава осезаемо сметката за ток, свободата на всеки потребител да произвежда валута, при това с такива стойности, гарантирано ще започне да привлича повече внимание и с това да се наложи в още по-сериозно в търговските обекти. Добрата новина е, че след толкова време е успяла да прескочи границата на екзотична валута, все пак този период беше достатъчно динамичен. Икономическата картина тепърва ще търпи обрати и за мнозина ще е интересно да видят какво наистина следва и как ще се променят курсовете.

 

24bulgaria.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0