ББК се включи с техника в разчистването на наводнените села в Карловско

ББК се включи с техника в разчистването на наводнените села в Карловско

Специализирана механизация на строителни компании - членове на Българска браншова камара “Пътища” и на Камарата на строителите в България се включи в

Специализирана механизация на строителни компании – членове на Българска браншова камара “Пътища” и на Камарата на строителите в България се включи в разчистването на пострадалите при бедствията села Каравелово, Богдан и Слатина в община Карлово.
На терен помагат машини на фирмите “Европейски пътища” АД, “Джи Пи Груп” АД, “Главболгарстрой холдинг” АД, “Трейс Груп Холдинг” АД, “Витез Проспект” АД и други.
Представители на браншовите организации, съвместно с Агенция “Пътна инфраструктура”, Министерството на регионалното развитие и благоустройството, община Карлово и Стрямската механизирана бригада набелязаха критичните точки в населените места. Приоритетно тежката механизация ще почиства речните корита, за да бъде овладян водният приток.
Членовете на Българска браншова камара „Пътища“ и Камарата на строителите в България са заявили пред властите готовност при допълнителна необходимост да осигурят още специализирана механизация на терен.

COMMENTS

WORDPRESS: 0