Андре Токев с извинение във Фейсбук: Иска ми се да можех да върна времето назад!

Андре Токев с извинение във Фейсбук: Иска ми се да можех да върна времето назад!

Кулинатър Андре Токев се извини публично в социалните мрежи, след като излезе от ареста за шофиране в нетрезво състояние. Малко след ареста му в со

Кулинатър Андре Токев се извини публично в социалните мрежи, след като излезе от ареста за шофиране в нетрезво състояние.

Малко след ареста му в социалните мрежи се появи клип, в който ясно се вижда как Токев управлява пикапа си криволичещо, докато три от гумите му са спукани, а дясната задна е без колело.

Видеото е шокиращо не само заради състоянието на автомобила на Токев, но и заради общата представа на хората за популярния готвач – перфекционист до мозъка на костите си, изключително дисциплиниран и възпитан, който цял живот работи за доброто име на професията си.

Ето и писмото на Токев:

„Бих искал да заявя публично своята позиция за инцидента от 31.10. Дължа го на всички онези, които в годините са до мен и ме подкрепят, на всички онези, които вярват в каузите, които следвам.

Съжалявам за случилото се !

В живота ни на всеки от нас понякога се случват неприятни ситуации.

Иска ми се да не се беше случвало, иска ми се да можех да върна времето назад .

Извинявам се на своите близки за това, което им причиних и благодаря за тяхната огромна подкрепа. Извинявам се на хората, които не познавам лично, но вярват в мен. Всеки човек поне веднъж в живота си е бил поставен пред предизвикателството да са се срамува от постъпките си. А ние, публичните личности, носим отговорност и в това какъв пример даваме. Причините за случилото са много, но това няма да промени събитията. В днешно време всички ние сме изложени на стрес, напрежение и рискуваме да загубим своя баланс. Динамиката, в която живеем и отговорностите, които носим със себе си ни въвличат в жестока мелачка.

Съжалявам за случилото се и се извинявам за това!

Съзнавам, че не е достатъчно само да ви се извиня. Вие заслужавате повече от това. И аз ви обещавам, че ще работя за възстановяването на доверието ви към мен. Вярвам, че няма по-добър учител от живота в стремежа си да се поправим. Макар и понякога по трудния начин.

Случилото се е недопустимо и мога само да благодаря на Господ, че запази живота ми и не навредих на други, освен на себе си.“

COMMENTS

WORDPRESS: 0