Агресивен наби жена, докато търсеше помощ за приятелката му

Агресивен наби жена, докато търсеше помощ за приятелката му

Жена е пребита посред бял ден в парк в столичния квартал „Сухата река“. Извършителят се издирва. След нападението жената настоява за анонимност. Разк

Жена е пребита посред бял ден в парк в столичния квартал „Сухата река“. Извършителят се издирва.
След нападението жената настоява за анонимност. Разказва, че посред при разходка в столичния парк „Герена“ през деня е чула писъци и е видяла как мъж пребива приятелката си.
Не ги познава. Предложила е помощ на жертвата и се е обадила на тел. 112. В непосредствена близост не е имало други хора.
„Жената дойде плачейки и ме молеше да не подавам сигнал, защото за нея ще стане по-зле. В този момент, докато говорих по телефона, той започна да я души на площадката и супер много се изплаших. И викам по телефона, че той я души и ще я убие.
На ръцете ми беше детето ми… той дойде към мен… после си дадох сметка, че това викане мен ме е спасило“, разказва пострадалата пред bTV.
След подадения сигнал до полицията следва удар.
„Удари ме много силно в челюстта, тръгна да ме души, в този момент нали аз започнах да викам по телефона, че нападна и мен. Взе ми телефона, разби го, телефонът е на сол“, продължава разказа потърпевшата.
Битата жена се надява, че органите на реда ще издирят и насилника, и жертвата. Подадена е жалба до СДВР и се води разследване по случая.

COMMENTS

WORDPRESS: 0