Съпругът убиец от Русе бил на 92 години, наръгал жена си от ревност

Убиецът от Русе е бил на преклонните 92 години. Засега основната версия е, че Христос Душекос е наръгал смъртоносно 78-годишната си съпруга Ма

Убиецът от Русе е бил на преклонните 92 години. Засега основната версия е, че Христос Душекос е наръгал смъртоносно 78-годишната си съпруга Мария Ефремова от ревност. Сигналът за убийството е подаден на 1 януари в следобедните часове, след като обща позната позвънила на вратата, за да честити новата година на семейството, съобщи TV7. Никой не отворил, затова жената опитала да се свърже с тях по телефона. Когато и този опит завършил без успех, тя сигнализирала на 112.
Изпратените на място оперативни екипи МВР открили в апартамента на 6-ия етаж два трупа – на 78-годишна русенка и на няколко години по-възрастния й съпруг, гръцки гражданин. Жената е наръгана четири пъти в гърба с нож, а мъжът е открит мъртъв върху тялото й. От полицията не уточняват дали той се е самоубил или е получил инфаркт, когато е осъзнал какво е направил. Една от основните версии, по които следствието работи е, че се касае за битова драма. Съседи разказали на полицията, че гъркът ревнувал жена си, независимо от годините си. Не се изключват обаче и други версии.
От Областната дирекция на МВР потвърдиха информацията. В момента екипите работят на местопроизшествието. Окончателната причина за смъртта на двамата ще бъде ясна след извършването на аутопсия.

COMMENTS

WORDPRESS: 0