70-годишен дядо се самозапали и умря в адски мъки, бабата го хванала да опипва внучето им

70-годишен дядо бе намерен изгорял на нива край петричкото с. Коларово. Сигнал за инцидента е подаден вчера около 13.30 часа. Пристигналите на място п

70-годишен дядо бе намерен изгорял на нива край петричкото с. Коларово. Сигнал за инцидента е подаден вчера около 13.30 часа. Пристигналите на място полицейски служители и медицински екип установили, че тялото на починалия е обгоряло. На мястото на инцидента са горели растителни отпадъци.
Днес в петричкото село Коларово погребваха овъгления Харизан П., който вчера на обед бе открит мъртъв на нивата си, смъртта му отключи потресаващи коментари в селото, пише 24 часа. Истината по случая е: 70-годишният мъж бе намерен мъртъв в нивата си, трупът му изгорял. Разследването на полицията установи, че старецът, изпаднал вероятно в депресия, се е самозапалил, след като не можел да преживее срама от това, че съпругата му го хванала да опипва гениталиите на родното си внуче – 10-годишно момиченце. Полицията разпитва роднините и бабата, които признаха случилото се. Една седмица съпругата му не го допускала да влезе в къщата, където са внучетата й. Била отвратена от него, това казала пред разследващите. Това са фактите, според полицията. В селото обаче под сурдинка коментират, че бабата с рев разказвала на съседки и приятелки за отвратителната гледка, на която попаднала миналата седмица. Прибрала се у дома и видяла детето и дядото, после малкото момиченце и разказало, какво правил дядо ѝ. Възрастната жена изпаднала в шок и веднага се обадила на бащата на детето, който бил в чужбина, за да му сподели за случилото се. Синът му се върнал незабавно, разказват коларовци и го изгонили на нивата, където имал стара къща. От уста на уста се пренася, че не за първи път Харизан е имал подобни мераци, тормозел бабата системно, а в къща на нивата водил жени и млади момичета, на които давал пари. Жена му сама разказвала, че намирала там следи от неговите действия – гащи, чорапи и др. И когато тя разбрала, че посегнал да децата на единия от синовете си просто изпаднала в шок, разказват хората. Повече от седмица никой от семейството му не разговарял с него. Полицаите смятат, че старецът е изпаднал в депресия, отхвърлен от всички и драснал клечката. Съселяните му обаче не вярват на тази версия, тъй като Харизан не би посегнал на живота си сам. Експертизи, оглед на мястото обаче са категорични, дядото се е полял с бензин и е изгорял в нечовешки мъки. Наказал се е сам за гнусното посегателство.

COMMENTS

WORDPRESS: 0