63-годишен за връзката си с 19-годишна: Има абсолютна хармония между нас, това е любов!

Той е на 63, а тя - на 19. Скандалната връзка на Вирджиния и Николай привлече вниманието на цяла България още преди години. Някои дори ги наричат "чуд

Той е на 63, а тя – на 19. Скандалната връзка на Вирджиния и Николай привлече вниманието на цяла България още преди години. Някои дори ги наричат „чудовища“ и „извратеняци“. Тогава много хора твърдяха, че случаят е за прокуратурата.

Връзката им бе обект на проверка, но заключението на властите е, че няма нищо нередно, защото двамата са започнали да консумират отношенията си, когато Вирджиния е на 18 години, информира Блиц.
В предаването на Карбовски „Втори план“ по bTV Николай разказва, че се запознава с Вирджиния покрай родителите й. Твърди, че впоследствие всичко прераснало в едно голямо приятелство, а то – в любов.
„В края на миналата година нещата станаха сериозни. Тогава дружбата ни стана хармонична, допълни се всичко и сме почти неразделни. Нашето общество е стерилно. На моменти са ми идвали мисли за нея, но имаше една вътрешна спирачка заради възрастта“, разказва Николай.
„Когато бях на 17 години усетих, че може да сме повече от приятели, той ме привлече като мъж“, твърди Вирджиния.
„Погалих я като жена на рождения й ден, когато навърши 18, танцувахме, тя се отпусна, бяха паднали задръжките от това, че не е пълнолетна“, твърди Николай и признава, че никога не е вярвал, че ще има такава връзка.
„Приятно ни е да сме заедно, има абсолютна хармония между нас, много приятно е чувството, че има някой човек, който те разбира. Не смея да го кажа, но това е любов“, разказва още Николай. Той твърди, че сега двамата дават пример на други подобни двойки, които се страхували да афишират връзката си.

Снимка: Блиц

COMMENTS

WORDPRESS: 0