5 жертви взе адска катастрофа на пътя Мало Конаре – Говедаре

5 жертви взе адска катастрофа на пътя Мало Конаре – Говедаре

Пет жертви е взела адска катастрофа на пътя Пловдив – Пазарджик. В болницата в Пазарджик е издъхнала 65-годишна жена, която пострада тежко при сблъсък

Пет жертви е взела адска катастрофа на пътя Пловдив – Пазарджик. В болницата в Пазарджик е издъхнала 65-годишна жена, която пострада тежко при сблъсъка.
По непотвърдена информация, това е майката на 44-годишния шофьор от Пловдив, който загина на място при челния сблъсък.
По първоначална информация челно са се ударили два леки автомобила. Катастрофата е станала около 16 часа на пътя Пазарджик – Пловдив, в участъка между селата Мало Конаре и Говедаре, съобщава БНТ.
44-годишен мъж от Пловдив е единият от загиналите шофьори при тежката челна катастрофа. Той е управлявал лекия автомобил „Шкода Октавиа“.
Другият загинал е на 64 години от първомайското село Драгойново. Той е шофирал лекия автомобил „Форд Фокус“. Починали са още един мъж – на 71 години, и една жена – на 52.
След инцидента в болницата в Пазарджик в тежко състояние са настанени две жени и един мъж. Той е на 48 години, а двете дами – на 30 и 52. Ранените са били пътници в двете коли. Малко по-късно, в болницата в Пазарджик, издъхва още една жена.

COMMENTS

WORDPRESS: 0