Нашенец опипвал момиченца „отдолу“ в Кипър, осъдиха го на 5 години

48-годишен мъж от България е бил осъден на пет години затвор от Наказателния съд в Пафос за това, че се възползвал от две непълнолетни момичета.

48-годишен мъж от България е бил осъден на пет години затвор от Наказателния съд в Пафос за това, че се възползвал от две непълнолетни момичета. Перверзникът е осъществявал блудствени актове с 11-годишно момиче в Лимасол и по-късно се възползва от 10-годишно момиче в Пафос. И двата инцидента са се състояли през 2014.
Мъжът е бил арестуван по-рано тази година, след като родителите на 10-годишно момиче се оплакали в полицията в Пафос, че 48-годишният сексуално насилвал дъщеря им. Според доклада на полицията, мъжът е семеен приятел и той използвал този факт, за да посещава дома им често, съобщава Newsbg.eu.
Според родителите,мъжът често взимал момиченцето им в скута си и се възползвал от ситуацията за да опипва гениталиите на детето. Родителите разбрали за това, след като момиченцето само споделило с тях за това.Мъжът незабавно бил арестуван и обвинен за престъплението.

COMMENTS

WORDPRESS: 0