Самозапалилата се пред Президентството е 38-годишната фотографка Лидия Петрова (снимки)

38-годишната Лидия Петрова от София е жената, която се самозапали пред президентството, съобщи БНР. Тя е в много тежко състояние. Преди да се

38-годишната Лидия Петрова от София е жената, която се самозапали пред президентството, съобщи БНР. Тя е в много тежко състояние. Преди да се запали, тя се е заляла със запалителна течност. В момента се уточнява каква точно е течността. За момента не са ясни нейните мотиви. Жената живее в Нови Искър и се занимава с фотография.

Според разказите на очевидци, жената е изскочила от кола, преминала пред президентството, стигнала е до фонтана и се е самозапалила. На мястото е пристигнала пожарна и полиция. Все още няма официална информация какво точно се е случило.
Според други очевидци обаче тя си е стояла мирно на фонтана преди да пламне.
Жената е откарана с кола на пожарната към „Пирогов“. От болницата съобщиха, че Петрова е с тежки изгаряния на главата и ръцете. В момента тя е приета в Клиниката по изгаряния и екип на проф. Огнян Хаджийски се бори за живота й. След 17.00 часа ще има подробна информация за състоянието на жената. 
На снимката горе: Лидия Петрова
На снимката долу: Медици откарват овъглената Лидия Петрова 
Автор на снимката долу: Надежда Ненова, Блиц

COMMENTS

WORDPRESS: 0