32-годишен мъж е намушкан с нож при свада между две фамилии

Мъж е бил намушкан с нож в село Рогош в област Пловдив, съобщи говорителят на ОДМВР пред Радио "Фокус". Сигналът за криминалното деяние е подаде

Мъж е бил намушкан с нож в село Рогош в област Пловдив, съобщи говорителят на ОДМВР пред Радио „Фокус“. Сигналът за криминалното деяние е подаден на тел 112. Към мястото на инцидента – улица „Петър Бонев“ 7, веднага е изпратен екип на Районно управление на МВР – Труд.

Полицаите са установили, че е възникнал скандал между двама мъже от различни ромски фамилии е прераснал във физическа саморазправа, следствие на която 32-годишен мъж е с няколко прободни рани в областта на гърдите. Пострадалият е транспортиран от негов приятел до УМБАЛ „Пловдив“ и след медицинския преглед е настанен в хирургично отделение за лечение.

Служители на сектор „Престъпления против личността“ в отдел „Криминална полиция“ към ОДМВР – Пловдив са установили и задържали извършителя на деянието.

За опит за убийство в ареста е задържан 56-годишен мъж. По случая е образувано досъдебно производство за престъпление по чл. 115 от НК, а разследващи продължават работа под надзора на Окръжна прокуратура – Пловдив.

COMMENTS

WORDPRESS: 0