Софи подарява златен Айфон за 3 бона на Лоренцо

Ромската перла Софи Маринова е поръчала на Дядо Коледа тузарски айфон за сина си Лоренцо. „Чакаме го вече месец да пристигне от Дубай. Доста скъ

Ромската перла Софи Маринова е поръчала на Дядо Коледа тузарски айфон за сина си Лоренцо. „Чакаме го вече месец да пристигне от Дубай. Доста скъпичък е, 3000 лева излезе. Специален е, защото е златен. Лоренцо е луд по технологиите. В нас вече натрупахме над пет телефона“, похвали се пред „Монитор“ изпълнителката на „Бели ружи“.
Певицата ще посрещне Бъдни вечер и Коледа в ритъма на кючека с многобройната си рода в Етрополе. „Ще се съберем всички роднини. Все пак това е семеен празник. Новата година пък ще сме в Банско,“ издаде плановете си певицата. Маринова не е фен на ските, тъй като се страхува от травми и счупвания. Докато Лоренцо пори снега със щеки, тя предпочита да си седи на топло в хотела и да се глези със СПА процедури.
Наскоро Маринова обяви, че чака втори наследник, а таткото е красавец, с който имала еднократна забежка след свое участие. В края на миналата седмица обаче стана ясно, че бременността на певицата е извънматочна и не може да задържи детето. Софи още не може да преживее загубата на бебето си. „Много ми е тежко. Не искам да се сещам за аборта, защото се депресирам. Иначе съм добре със здравето“, разказа певицата. „Важното е да сме живи и здрави. Дай боже пак да забременея. Сега гледам напред и очаквам оттук нататък да ми се случват само хубави неща“, надява се Ромския славей.

COMMENTS

WORDPRESS: 0