26-годишен убит заради фойерверки, празнувал раждане на дете

26-годишен убит заради фойерверки, празнувал раждане на дете

Убийство на млад мъж е извършено в столичния квартал "Люлин". Сигналът е подаден малко преди 23.00 ч. в неделя вечерта, съобщи NOVA. 26-годишен мъж

Убийство на млад мъж е извършено в столичния квартал „Люлин“. Сигналът е подаден малко преди 23.00 ч. в неделя вечерта, съобщи NOVA.

26-годишен мъж бил нападнат пред жилищен блок. На мястото веднага пристигнала линейка, но жертвата починала на път за болницата.

Раждането на сина на свой приятел е празнувал снощи убитият Илиян Илиев. Компанията пуснала фойерверки, които раздразнили убиеца, съобщава „24 часа“.

„На моят голям брат в живота му се роди син! Обичам те“, написал той във фейсбук вчера в 21,31 часа. Затова се събрали да празнуват. Илиев получил и втори добри новини. Любимият му „Ювентус“ обърна „Рома“ и от 3:1 успя да спечели мача с 3:4, а вратарят на торинци Войсчек Сченсни спаси дузпа насред Рим.

Илиян е спортист, бивш боксьор. Вместо да се влее в престъпните среди, решава да се развива в бокса. Отказва се, след като му предлагат да продаде мач. Затова напуска и става шофьор на такси. Участвал е в множество благотворителни каузи, както и в обучения на деца. През миналата година той загубил баща си.

На място са изпратени екипи на Столичната дирекция на вътрешните работи. Полицията разследва случая. Криминалистите знаят кой е убиецът и го издирват.

Снимка: Фейсбук

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0