Марина Алексейчик е новата „Мисис Свят 2014“, нашата представителка не е в челната петица (снимки)

Представителката на Беларус Марина Алексейчик победи в конкурса „Мисис Свят 2014", чийто финал се проведе в американския щат Мериленд. На вт

Представителката на Беларус Марина Алексейчик победи в конкурса „Мисис Свят 2014″, чийто финал се проведе в американския щат Мериленд. На второ място се класира представителката на ЮАР, на трето – тази на Перу, предаде ТАСС. Участничката на име Анита Мейзер, за която едва вчера стана ясно, че ще участва като представителка на България не е ясно къде е в класацията сред 35-те участнички. Във вчерашния ден родните медии разпространиха снимки на въпросната кандидатка, които предизвикаха вълна от недоволни коментари в социалните мрежи
Все пак има и някаква едва доловима българска следа в световния конкурс за красота на омъжени дами. На четвърто място се нареди „Мисис Севастопол“ – едната от двете представителки на Русия тази година. Наталия Николаева, която, докато не беше омъжена, участва в конкурса „Мис Вселена“ през 2005 г., днес е известна актриса. Тя изигра ролята на младата Ванга в нашумялата многосерийната руска тв сага „Вангелия“.
Участничките първо се представиха в национални носии или друго облекло, което говори за националната им принадлежност.
Програмата за вечерта се състоеше от няколко части. В началото участничките изпълниха ритмичен танц, облечени в жакети и с бастунчета. След това те се представиха в бански костюми и вечерни рокли.
В конкурса участват омъжени млади жени, които вече имат деца и активно участват в политическия и обществен живот на своите държави и работят за благотворителни каузи. Тази година за финала в Мериленд пристигнаха 35 участнички. 
На снимките (горе вляво): Победителката от конкурса Марина Алексейчик;
(долу вляво)Анита Майзер, която предизвика вълна от възмущение заради външния си вид 
Снимки: Блиц и Новини.бг

COMMENTS

WORDPRESS: 0