20-годишно момче почина, бременна е ранена при тежка катастрофа

20-годишно момче загина при катастрофа с лек автомобил в Радомирско. Инцидентът е станал на пътя от село Дебели лаг в посока село Извор. Ранена е жена

20-годишно момче загина при катастрофа с лек автомобил в Радомирско. Инцидентът е станал на пътя от село Дебели лаг в посока село Извор. Ранена е жена, бременна в 7 месец, която също е пътувала в колата, съобщава struma.bg.
Тежкият инцидент е станал около 18,30 часа вчера. Двамата се връщали от кукерски фестивал, където участвали с група от село Калище. Младежът е от Калище, а жената е от същото село, но е женена в Дебели лаг. На завоя преди селото водачът изгубил контрол над возилото и колата се преобърнала няколко пъти. Автомобилът бил смазан до неузнаваемост, твърдят очевидци. На мястото са пристигнали полиция, Бърза помощ и пожарна. Наложило се огнеборците да режат ламарините на смазаното возило, за да извадят тялото на шофьора.
Бременната жена е със счупена ръка, оток на белия дроб и наранявания на таза. Тя е закарана в „Пирогов“. След преглед е установено, че няма опасност за живота на плода.