20-годишна моделка скочи гола от 10 етаж на сграда, за да се спаси от изнасилване

20-годишна моделка скочи от 10 етаж на жилищна сграда в Турция, за да се спаси от изнасилване. Трагедията се е разиграла в Истанбул, където Гюлай Бурс

20-годишна моделка скочи от 10 етаж на жилищна сграда в Турция, за да се спаси от изнасилване. Трагедията се е разиграла в Истанбул, където Гюлай Бурсали и приятелят й били на почивка, съобщава „Хюриет“. За престоя си двойката наела апартамент от местен агент по недвижими имоти. Когато се прибрали в жилището, пред вратата ги чакал агентът заедно със свой приятел. Той ги помолил да влязат вътре, защото забравил нещо в апартамента. Озовавайки се вътре, агентът и приятелят му нападнали гаджето на Гюлай, взели му телефона и го затворили в една от стаите. След това се нахвърлили върху красавицата, съблекли я гола и опитали да я изнасилят. Момичето обаче успяло да се освободи от хватката на мъжете, отворило прозореца и заплашило, че ще се самоубие, ако не я пуснат да си ходи.
Свидетел на инцидента разказва как голото момиче крещяло, че ще скочи. Той незабавно се обадил в полицията, но в този момент Гюлай паднала от прозореца и загинала на място. Пристигналите на място полицаи освободили заключения й приятел. Нападателите се издирват.

COMMENTS

WORDPRESS: 0