Черна Коледа: Трима 18-годишни младежи загинаха при жестока катастрофа

Трима души са загинали при катастрофа на главен път село Широка лъка – град Девин, съобщиха от пресцентъра на ОД на МВР-Смолян. Вчера, около 21.3

Трима души са загинали при катастрофа на главен път село Широка лъка – град Девин, съобщиха от пресцентъра на ОД на МВР-Смолян. Вчера, около 21.30 часа на главен път село Широка лъка – град Девин, лек автомобил „Рено“ – Меган, поради движение с несъобразена скорост с пътните условия, напуска платното за движение и пада в коритото на река „Широколъшка“, с четирима пътуващи.Загинали на място в автомобила са трима 18-годишни момчета от град Девин, а четвъртото 18-годишно момче, също от град Девин е с охлузни рани. На пострадалия е оказана незабавна медицинска помощ и е транспортиран от екип на ЦСМП в МБАЛ – град Смолян, без опасност за живота.
На място пристигат и два екипа на група „Спасителна дейност“ при ОУ „ПБЗН“-Смолян, които извършват изваждане на телата и автомобила от реката. Телата на починалите са приведени в МБАЛ – град Смолян за извършване на аутопсия. Местопроизшествието е посетено от дежурна оперативна група при ОД на МВР и Районно управление „Полиция“-Смолян. По случая е образувано досъдебно производство. 

COMMENTS

WORDPRESS: 0