Наша шампионка по шах се съблече за Плейбой Германия (снимки 18+)

"Не беше трудно да се съблека пред фотографите, защото това бе мой собствен избор". Това каза пред Нова телевизия Антониа Петрова, която е първа

„Не беше трудно да се съблека пред фотографите, защото това бе мой собствен избор“. Това каза пред Нова телевизия Антониа Петрова, която е първата българка, подписала договор с най-голямото мъжко списание в Германия – „Плейбой“. Тя бе участничка и конкурса „Мис Плеймейт“ в Берлин.
„Не ми беше трудно да се съблека, защото знаех какво правя. Не е заради егото, а защото от една страна е чест да си в това списание, а от друга – исках да имам една хубава фотосесия. Трябваше да докажа на самата себе си, че имам достатъчно самочувствие и съм в баланс с мен и тялото ми, за да го направя“, сподели българката, която от 12 години живее в Австрия със семейството си. Тя е шампион по шах. Родена е в София, но е в чужбина от 2003 година. Близките й реагират със смесени чувства на новината, че тя ще участва в конкурса.
„Когато разбраха, майка ми беше леко скептична, а баща ми дори ме закара да се представя в редакцията в Мюнхен. Те са вече зад мен и са горди с това, което правя“, заяви Антониа Петрова.
„Ще се радвам, ако българите ме подкрепят! Ще съм благодарна за всеки глас“, каза още красавицата.

COMMENTS

WORDPRESS: 0