17-годишна българка загина в жестока катастрофа в САЩ

17-годишна българка загина в жестока катастрофа в предградието на Хюстън - Манвил, щата Тексас. Зорница Петрова е била изявена спортистка и люби

17-годишна българка загина в жестока катастрофа в предградието на Хюстън – Манвил, щата Тексас. Зорница Петрова е била изявена спортистка и любимка в училището си – президент на класа си, изявена в плувния и тенис отборите и дори приета в университет, съобщава Нова тв.
Зори умира на място в катастрофа миналата сряда заедно с двама свои съученици – 17-годишната Сара Силвас и Джошуа-Джош Родригес, който е карал колата.
Около 2 часа следобед недалеч от училището, където учат тримата, Джош губи контрол над колата си и тя се забива в близко до улицата дере, след което се взривява. И тримата загиват на място. Приятели на Сара, Зори и Джош се събрат там, където са починали съучениците им. Червени рози стоят до пътя и до къщата на Оникс Ларджъс. Той се е опитал да спаси тийнейджърите, но е било прекалено късно.
„Имах угризения, че децата са умрели в този инцидент. Не знам как ще погледна семействата им“, казва мъжът.
Съучениците на Зори дори окачат неин медал и плувната й шапка на табелката с името на улицата, където се случва трагедията.
Засега все още не се знае причината за катастрофата, но от полицията не изключват възможността шофьорът Джошуа Родригес да е карал под влиянието на алкохол.

COMMENTS

WORDPRESS: 0