Пенсионер крие картофите си под леглото, след като го обират 17 пъти за една година

Възрастен мъж е обиран 17 пъти за шест месеца. Крие си картофите под леглото, за да има какво да яде на следващия ден. Дядо Марин е преживял 6 о

Възрастен мъж е обиран 17 пъти за шест месеца. Крие си картофите под леглото, за да има какво да яде на следващия ден. Дядо Марин е преживял 6 операции на крака си и едва се движи. Затова е лесна плячка за крадците. Още през 2002 година му откраднали биволицата. Последвали и други кражби – кокошките, козите, печка, буркани, храна, дори съдовете му задигнали. Набезите нямат точен брой през годините. От страх заключва птиците си нощем в стаята.
Заради хората обаче му се налага да връзва хладилника си и крие храната си под леглото. Крадците обаче изяли птиците на празничната си трапеза и сега ще трябва да ги платят на дядо Марин. Крадците дори нагло опитвали да го изнудват.
Всяка кражба е предпоследна. Част от тях дори не са стигали като сигнали до полицията, други се оказват маломерни за съда. За трети човекът не знае дори, че са издадени присъди, съобщава Нова телевизия.
От днес нататък обаче два пъти дневно полицай ще посещава дядо Марин. Дали това ще върне спокойствието в дома му – това предстои да разберем.

COMMENTS

WORDPRESS: 0