17-годишно момиче се самоуби с пистолета на баща си

17-годишна ученичка от Перник се самоуби с пистолета на баща си в село Рударци. От Областната дирекция на полицията в Перник потвърдиха за инцидента.

17-годишна ученичка от Перник се самоуби с пистолета на баща си в село Рударци. От Областната дирекция на полицията в Перник потвърдиха за инцидента. Момичето е било в единадесети клас в местната езикова гимназия. Баща й работи като полицай. При огледа е станало ясно, че тийнейджърката се е простреляла с неговото оръжие, съобщава БНР. По първоначални данни 17-годишното момиче не е имало проблеми, нито в училище, нито с родителите си.
Калина Я. е била в неизвестност от 25 април. За фаталният й край съобщават съученици на елитното училище в Перник. Фейсбук профилите на нейните съученици почерняха от черни ленти в знак на съпричастност към гибелта на момичето, пише struma.bg.
Девойката е била изключителна добра и усмихната. Хобито й е било фотографията. Именно тя е отразявала всички събития на Езиковата гимназия през своя обектив, разказват нейни приятели.
При първоначалния оглед не са открити следи от насилие. По случая е започнато следствено дело.

Снимка: Фейсбук

COMMENTS

WORDPRESS: 0