Футболни фенове пребиха 16-годишен син на пловдивска журналистка

Фенове на "Локомотив" Пд пребиха жестоко сина на журналистката от пловдивското радио Искра Койчева. 16-годишният Румен, който е десетокласник в

Фенове на „Локомотив“ Пд пребиха жестоко сина на журналистката от пловдивското радио Искра Койчева. 16-годишният Румен, който е десетокласник в Руската езикова гимназия в града, е настанен в университетската болница „Свети Георги“. Той е с избит зъб и травми по цялото тяло. Едното му око е полузатворено. Лекарите са шили горния и долния клепач, както и устната. Родителите му са в шок от случилото се. Инцидентът е станал в събота около 19, 30 ч. в кв. „Кючук Париж“. Румен бил в местен клуб с десетина приятели, сред които имало и привърженици на „Ботев“.
Отвън минал запалянко от „Локо“, пуснат от агитката си да върви напред, за да предизвика феновете на „канарчетата“. Момчетата от компанията на Румен излезли пред входа на заведението, където се оказали срещу 20-30 души запалянковци на черно-белия отбор.
„Всички приятели на сина ми успели да избягат и не са пострадали. Само един бил блъснат. Румен останал последен в клуба. Тръгнал да види какво става и получил силен ритник в гърба“, разказа майка му Искра. Тийнейджърът паднал, а озверелите нападатели продължили да го му нанасят удари с ръце и крака. Зарязали го на земята потънал в кръв. Момчето загубило съзнание и си глътнало езика. Случаен минувач го извадил и му спасил живота.

COMMENTS

WORDPRESS: 0