Издирват 16-годишно момиче, в неизвестност е от 2 седмици

Полицията в Ловеч издирва 16-годишната Ивелина Христофорова Бочевска, която е в неизвестност от 14 март. Тогава е напуснала дома си в Угърчин. С

Полицията в Ловеч издирва 16-годишната Ивелина Христофорова Бочевска, която е в неизвестност от 14 март. Тогава е напуснала дома си в Угърчин. Сигналът за изчезването й е подаден седмица по-късно от нейния дядо, с когото момичето живее.
Ивелина е с ръст около 150 см, слаба, с чуплива черна коса и кафяви очи. Това не е единственият случай, в който момичето е в неизвестност, допълниха от пресцентъра на Областната дирекция на Министерството на вътрешните работи в Ловеч. От там не можаха да кажат дали има данни за евентуалното местонахождение на 16-годишната девойка.
Гражданите, които имат информация за издирваното момиче, могат да се обадят на телефон 112 или в най-близкото поделение на МВР, анонимността им е гарантирана.
Това е поредният случай на изчезнала девойка през последните месеци. Припомняме, че наскоро 15-годишната Камелия избяга от дома си и се укрива повече от седмица, защото „не я пуснали на купон“.

COMMENTS

WORDPRESS: 0