15-годишно момче се удави в Царево, откриха разложено мъжко тяло край Синеморец

15-годишно момче се удави в Царево, откриха разложено мъжко тяло край Синеморец

На 27 август в Районно управление - Царево е получено съобщение за инцидент в района на „Боруна“ в Морската градина на града, при който в морето скочи

На 27 август в Районно управление – Царево е получено съобщение за инцидент в района на „Боруна“ в Морската градина на града, при който в морето скочили двама 15 годишни младежи от Царево. Единият от тях е спасен, но втория се удавил. Тялото му е откарано за аутопсия в отделение „Съдебна медицина“ към УМБАЛ – Бургас. По случая е образувано досъдебно производство.
Открито е голо мъжко тяло в напреднала фаза на разложение на около 300 метра от морето в северната част на плаж „Бутамята“ край село Синеморец.
Към момента самоличността на мъжа не е установена. При извършения оглед не са открити следи от насилие. Тялото на мъжа е откарано за аутопсия в отделение „Съдебна медицина“ към УМБАЛ – Бургас. По случая е образувано досъдебно производство.
Софиянец е започнал да се дави около 15.30 часа вчера на неохраняем плаж в местността „Тарфа“ край Лозенец. 40-годишният мъж е спасен, оказана му медицинска помощ, е настанен в отделение „Реанимация“ на УМБАЛ – Бургас под наблюдение, без опасност за живота.
3-годишно британче пък е паднало в басейн на хотел в Ахелой. Детето е било оставено без надзор, извадено е от двама спасители, които му оказали първа помощ.

Снимка: Pixabay.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0