13-годишната дъщеря на Анджелина Джоли вече е Джон, ще се оперира да стане истински мъж

13-годишната дъщеря на бившата звездна двойка Анджелина Джоли и Брад Пит Шайло, която отдавна се е отказала от всички момински дрешки и парцалки

13-годишната дъщеря на бившата звездна двойка Анджелина Джоли и Брад Пит Шайло, която отдавна се е отказала от всички момински дрешки и парцалки, се подготвя за операция за смяна на пола, съобщава БГНЕС.

Шайло всъщност вече не се казва така. Новото й име е Джон.

Анджелина Джоли премина през 2-годишен развод с Брад Пит и получи попечителството над петте им деца. Холивудският актьор сега има право да вижда наследниците си, но основните отговорности тежат на раменете на филмова звезда, изиграла Лара Крофт. Въпреки това децата растат много бързо и това лято осиновеният Мадокс Сиван реши да живее отделно. 18-годишният младеж учи в Южна Корея. Останалите наследници на звездата продължават да са до нея.

Според слуховете наследницата на Джоли и Пит Шайло от 2 години приема хормонални лекарства, които се приемат преди операцията за смяна на пола. Момичето може да стане трансджендър, само когато навърши пълнолетие. Джоли напълно подкрепи избора на дъщеря си, която смята себе си за момче.

Според запознати от обкръжението на звездното семейство, Шайло се подлага на хормонална терапия в едно от лечебните заведения в Санта Моника, тъй като не иска да преминава през женско съзряване в пубертета.

 

„Шайло вярва, че тя е като братята си. Тя иска да бъде момче, иска да се облича като момче и да подстригва косата си като момче“, обясни Анджелина в интервю преди 10 години.

 

Тогава нейната наследница беше само на 4 години и тогава е искала да се казва Питър, а не Джон. С времето предпочитанията й относно името се промениха.

 

„Никога няма да бъда родител, който съсипва детето си, карайки го да бъде такъв, какъвто не е“, казва пък Джоли. Някои са съгласни с нея, но мнозина смятат, че актрисата не е трябвало да отстъпва пред капризите на малката си дъщеря.

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0