12 полицаи са в болница след катастрофа, има съмнения за един загинал

Камион, превозващ служители на Гранична полиция, се е преобърнал в дере близо да с. Горно Ябълково, община Средец, в 0.30 ч. след полунощ. По пъ

Камион, превозващ служители на Гранична полиция, се е преобърнал в дере близо да с. Горно Ябълково, община Средец, в 0.30 ч. след полунощ. По първоначални данни един е загинал.12 служители са транспортирани от мястото на катастрофата, която стана тази нощ в община Средец, до МБАЛ-Бургас.
Първият екип е пристигнал около 2.40 ч. В различни отделения на болницата са настанени 6 граничари. Основните трамви са счупвания, няма  непосредствена опасност за нито един от тях, съобщиха от МБАЛ.
Останалите 6 служители са с леки наранявания, след преглед са изписани за домашно лечение.  Все още няма официално потвърждение за съдбата на шофьора, който е останал затиснат под камиона.
Очаква се министърът на вътрешните работи  Веселин Вучков ще даде брифинг в Елхово.  Освен него в района на инцидента са главният секретар на МВР Светлозар Лазаров и директорът на ГД „Гранична полиция“ Захарин Пенов.

COMMENTS

WORDPRESS: 0