Мария и Гущеров със сватба за 120 бона

Около 120 000 лева ще струва сватбата на фолк певицата Мария с бизнесмена Християн Гущеров. Тези пари са предимно за хапването и хотела. Граждан

Около 120 000 лева ще струва сватбата на фолк певицата Мария с бизнесмена Християн Гущеров. Тези пари са предимно за хапването и хотела. Гражданското тържество ще бъде на 17 януари в столичен грандхотел.Основното блюдо на вечерта ще бъдат прясно запържени аспержи с хрупкави спагети лингуини и горещо рагу от омар. Към него ще има допълнение от кралски Рибай стек от доставено специално от Америка биоговеждо месо от породата „Блек Ангъс“. При него цената на евро е 95 лева за килограм, съобщава „Телеграф“.
Сватбарите, които в голямата си част са от панелен комплекс в Стара Загора и няколко от Тирол, ще бъдат изкушаване предимно с рецепти от висшата френска кухня. Сред тях е медальон от контрафиле на сърна, гарнирано със сорбе от боровинки. Шампанското, вината и уискито ще са на корем.
Мария бе разпространила покани, че ще се венчае в храм-паметник „Свети Александър Невски“, но това няма да стане. Според Светия синод венчавките в храма са преустановени и няма да има изключения въпреки подадената молба. Вероятно венчавката ще стане или в съседната черква „Света София“ или в „Света неделя“. Тържествата ще продължат пет дни, като основното ще е на 17 януари, а първото и в най-интимен кръг ще е на 14 януари.

COMMENTS

WORDPRESS: 0