Анна Леонтиева заминала от София със 120 000 паунда

Убитата 35-годишна Анна Леонтиева е заминала от София с кавказец със 120 000 паунда. Тя взела Никита и вещите си и се качила на 7 февруари в "Ау

Убитата 35-годишна Анна Леонтиева е заминала от София с кавказец със 120 000 паунда. Тя взела Никита и вещите си и се качила на 7 февруари в „Ауди“ А6 или А8 и тръгнала заедно с кавказец на име Павел (Паша), който „говорел прекалено добре граматически руски без никакъв акцент“.
Това разказва за вестник „Комсомолская правда“ Герман Костин, когото българските власти продължават да смятат, че е свързан тясно с убийството на Леонтиева и сина й Никита. Два дни по-късно след тръгването на Анна, на 9 февруари, Костин излетял за Северен Кипър. Леонтиева бе намерена мъртва на 3 март край Приморско, а синът й – на 20 март в езеро до с. Пасарел край София. Герман и Анна се познавали доста добре от 2012 г. насам, вероятно в един момент са били любовници, смятат разследващите, пише „Стандарт“. Според Костин тя дошла в Северен Кипър преди 3 години заедно с мъжа си Вадим Плотников, купили апартамент от 120 квадрата, който струвал около 60 000 паунда. След това тръгнали да се развеждат. Понеже всичко било на името на Анна, тя прибрала имотите на Вадим след брака.  По това време се влюбила в „турски юноша“, както казва Костин – турски офицер, който служил в Северен Кипър. В средата на миналата година Костин тръгнал към България, Анна пожелала и тя да дойде с него. По това време имала връзка с турския офицер. Рускинята на два пъти заминавала при турчина, като оставяла Никита при Герман.
Любовта не познава граници. Съпругът на убитата Анна Леонтиева Вадим Плотников искал да вложи в страната ни $500 000, за да получи постоянно жителство. Така бащата на Никита щял да бъде по-близо до вече бившата си жена Анна, която му взела голяма част от имотите след развода им, разказва Герман Костин. Двамата с Вадим били дори приятели, преди Нова година Герман и Вадим били в София и си прекарали отлично.
Герман помогнал на Анна да си наеме апартамент на съседна улица, успоредна на ул. „Яна Язова“ в столичния кв. „Витоша“. Водил често Никита на английска детска градина на 150 метра от дома си заедно с дъщеря си, момченцето ходело да играе и тенис. Герман водел детето и в „Пирогов“, защото страдало от изкривяване на стъпалото, става ясно от интервюто му.

COMMENTS

WORDPRESS: 0