Ясни са резултатите от аутопсията на Милен Цветков

Четири несъвместими със живота травми е получил журналистът Милен Цветков. Една от тях е разкъсване на аортата, предизвикала вътрешен кръвоизлив, со


Четири несъвместими със живота травми е получил журналистът Милен Цветков. Една от тях е разкъсване на аортата, предизвикала вътрешен кръвоизлив, сочат данните от аутопсията.
От удара Милен Цветков е получил тежка гръдна травма. Белите му дробове са били контузени, счупени са били ребрата му от 3-о до 11-о. Имал е 4 несъвместими със живота травми, сред тях разкъсването на аортата.
Според медици е възможно Цветков да е останал в съзнание до 5 минути. Травмите му обаче категорично са били несъвместими със живота, казаха лекари, цитирани от 24 часа. Те посочиха, че за са бъде спасен, е трябвало веднага след удара журналистът да бъде вкаран в операционна, а лекарите да са знаели какво му е. „Това, на практика, е невъзможно“, обясниха медици.
Припомняме, Цветков загина в катастрофа навръх Великден, след като 22-годишният Кристиан Николов блъсна с джипа си автомобила на водещия. Журналистът чакал на червен светофар, когато дрогираният с марихуана и амфетамин мъж го блъска с около 80 км/ч, без дори да опита да натисне спирачката.

COMMENTS

WORDPRESS: 0