Яки момчета заключиха вратите на стадион „Българска армия“, синдикът Дора Милева извика полиция

Големият екшън в ЦСКА започна. Преди малко представители на фен фракцията „Енимълс” са изгонили целия персонал на стадион „Българска армия” и са заклю

Големият екшън в ЦСКА започна. Преди малко представители на фен фракцията „Енимълс” са изгонили целия персонал на стадион „Българска армия” и са заключили всички врати. Това съобщи днес синдикът Дора Милева.
„Това, за което се притеснявахме, се случи. Стадионът е затворен, след като няколко здрави момчета са го окупирали. Сами може да се сетите от кого са изпратени те. На „Армията” никой не може да стъпи. А и да стъпи, няма къде да влезе – стаи, съблекални, всичко е заключено, а ключовете са прибрани.

При това положение на нещата аз ще се обадя след малко до СДВР, за да ги информирам за случващото се. Не може някой да влиза в собствения ти дом, да го заключва и да не допуска никого до там. Това е собственият дом на истинския ЦСКА. За днес следобед е предвидена тренировка. Как обаче треньорът Адалберт Зафиров да изведе момчетата за занимание, след като е заключено. Бъдете сигурни, че няма да оставя нещата така. Веднага предприемам мерки”, добави Милева.

COMMENTS

WORDPRESS: 0