Ще можем да изпращаме съобщения от уеб версията на YouTube

YouTube вече позволяват на собствениците на смартфони не само да споделят видео съдържание с приятелите си, но също така да чатят и обсъждат видянот

YouTube вече позволяват на собствениците на смартфони не само да споделят видео съдържание с приятелите си, но също така да чатят и обсъждат видяното без да напускат приложението.

Функцията може да се стартира от Share бутона на профилите ни, откъдето можем да изберем човека, с който искаме да комуникираме от списъка с контакти.

Предвидена е и опция да получим линк, с който да споделим цялата чат сесия и да добавим много хора към нея. Много скоро този инструмент ще е достъпен и за уеб версията на YouTube.

По този начин ще има как бързо и лесно да разговаряме с любимите си хора и да обсъждаме видео съдържанието, което сме гледали без да отваряме външно мобилно приложение.

Някои потребители вече могат да я използват и в кратки срокове ще е налична за всички профили. За да стартирате нова чат сесия трябва да изберете Chat иконата в горния десен ъгъл, която е разположена точно до Notifications бутона.

Функцията е чудесен начин да обсъдите даден музикален клип или видео с другите хора, които го харесват и да споделите мнението си без да се налага да отваряте друго приложение и е предпоставка да прекарваме още повече време в профилите си.