Шокиращо: Жената, убита от собствения си съпруг, изминала 80 метра с прободни рани по тялото

33-годишен е мъжът, задържан за убийство на съпругата си на пътя Русе - Бяла, съобщиха от полицията в града. Към момента обаче няма повече подробности

33-годишен е мъжът, задържан за убийство на съпругата си на пътя Русе – Бяла, съобщиха от полицията в града. Към момента обаче няма повече подробности по случая. Припомняме, че вчера около 18:40 часа на тел. 112 е получено обаждане от мъж, който е заявил, че е убил съпругата си на главният път Русе-Бяла, преди разклона за село Пиргово. Изпратеният на място полицейски екип установява в района на обръщалото на автобусна линия №16 лек автомобил с марка БМВ с русенска регистрация, намиращ се в тревната площ, вдясно на пътното платно и с включени аварийни светлини.
На разстояние от около 80 метра от колата, в посока към гр. Русе, на пътното платно установяват труп на жена с прободни рани по тялото. Местопроизшествието е запазено от служителите на реда. Сформирана е следствено-оперативна група, която е изпратена за извършване на оглед на място. Предприети и проведени са редица процесуални действия и оперативно-издирвателни мероприятия, при които е установено, че трупът е на 27-годишна жена, а мъжът, който е подал сигнала е Б.И. на 33 г., двамата са съпрузи, пише „Фокус“.
По-късно вечерта полицаите са установили и задържали 33-годишния мъж в село Пиргово. Случаят е документиран като е започнато досъдебно производство по описа на ОДМВР-Русе за извършено престъпление по чл.115 от НК. Докладван е на Окръжна прокуратура – Русе. Процесуално-следствените действия продължават.

COMMENTS

WORDPRESS: 0